Nigeriansk mann drepte og parterte 18 år gammel italiensk jente

ITALIA/EU – Pamela, en 18 år gammel jente, hadde vært savnet i flere dager da moren varslet politiet om hennes forsvinning.

Politiet igangsatte et søk etter den unge kvinnen, men stod fast i etterforskningen frem til en sjåfør fant to poser i en veikant, og da innholdet i posene ble undersøkt viste det seg at innholdet var den unge kvinnens oppkuttede kropp.

Kroppsdelene så også ut til å ha blitt rengjort før de var blitt puttet i posene, og den fryktelige saken har skapt stor oppstand i den lille byen Pollenza, i nærheten av Macerata.

Etter politiets granskning oppdaget ekspertene at kroppen funnet av sjåføren var kroppen til den savnede jenta Pamela, og 1 februar ble en nigeriansk mann allerede kjent av politiet stoppet og tatt i forvaring av Italiensk politi.

Mannens oppholdstillatelse i Italia er utløpt og han har tidligere vært arrestert for salg av narkotika.

Mannen ble fanget i ett video opptak fra et privat kamera eid av et apotek i Macerata, mens han fulgte etter jenta, men nektet for å være synderen bak den forferdelige handlingen og oppga navn på andre som potensielle gjerningsmenn.

Politiet etterforsker nå den unge jentas fortid, og sier at hun etter å ha forlatt avrusningsklinikken hun bodde på av egen fri vilje, nok har kommet borti vedkommende som har drept henne, mens hun har vandret gatelangs i byen.

Kilde: ilgiornale.it