Silvio Berlusconi vil kaste ut 600 000 ulovlige immigranter fra Italia

ITALIA/EU – Den tidligere italienske statsministeren Silvio Berlusconi sa ifølge det italienske nyhetsmagasinet ansa.it: “Immigrasjon har blitt er viktig spørsmål, for etter flere år med en venstrevridd regjering, har vi fått over 600 000 nye immigranter i landet som ikke har noen rett til å bli her. Vi anser det som en absolutt nødvendighet at vi får kontroll over situasjonen.

«Når vi er i regjering, vil vi bruke store ressurser på sikkerhet. Vi vil øke politiets tilstedeværelse og gjeninnføre initiativet «Trygge Gater» … Våre soldater vil patruljere gatene sammen med våre politibetjenter. »

I en uttalelse rettet mot EU ledelsen i Brussel sa Berlusconi «I dag tar man ikke Italia seriøst i Brussel, men vi skal få dem til å ta oss seriøst. »

Hans kommentarer kommer i kjølevannet en økt spenning mellom den Italienske befolkningen og landets mange immigranter, og etter at en afrikansk narkotikahandler antas å ha kuttet opp en italiensk tenåringsjente og dumpet henne på landsbygda like utenfor Macerata.

Det ble også nylig utstedt en advarsel fra Interpol om at rundt 50 ISIS terrorister hadde tatt seg inn i landet.

Berlusconi’s Forza Italia har smidd en allianse med to høyrepartier, Northern League og de mindre brødrene i Italia, for valget den 4. mars.