Lederen for Danmarks arbeiderparti vil begrense ikke vestlig innvandring

NORDEN – Uttalelsene kom under den Nordiske arbeiderkongressen hvor lederen for det Danske arbeiderpartiet Mette Fredriksen sa at innvandringen måtte reguleres og at hennes parti ønsker å opprette asylsentre i Afrika.

Mette Fredriksen insisterte på at ønsket om å regulere immigrasjonen til landet nettopp var en sosialdemokratisk tankegang, og sa at «innvandring selvsagt skal reguleres. Det er det den sosialdemokratiske ideologi hele tiden har handlet om – å regulere markedet.»

Hun fortsatte med å si at hun ser endringer i det Danske samfunnet, og nevnte hvordan illegale innvandrere bidrar til å undergrave systemet og er med på å presse lønningene for ærlig arbeid ned.

Vider sa Fredriksen at de danske sosialdemokratene ikke skulle se innvandringen som spennende kulturmangfold, men måtte forsøke å se den fra vinkelen til de den påvirker i størst grad, nemlig de vanlige danske arbeiderene som mister sine jobber som en direkte følge av økt globalisering og innvandring.

Hun kom så med SJOKK uttalelsen som fikk de fleste politisk korrekte journalistene til å sette kaffelaten i halsen da hun sa:

«Vi har i mine øyne fått for mange ikke-vestlige inn i vårt samfunn. Når jeg som sosidaldemokrat vil finne løsninger, er mitt beste råd å regulere igjen.»

«Man kan ikke ha et nordisk velferdssamfunn hvis man ikke har en majoritet av befolkningen som deler de samme verdier. Og derfor kan man ikke ha ubegrenset innvandring.»

Mette Fredriksens uttalelser kom med Jonas Gahr Støre, Stefan Löfven, og andre sosialdemokratiske ledere i Norden tilstede.

Fredriksen fortsetter med å si at hun ikke tror det er de svakeste som kommer til vesten, og fortsetter med å si at om vi skal hjelpe mennesker på flukt så må det gjøres i flyktningenes nærområder.

Sosialdemokratenes «NYE» innvandringspolitikk er gammel Frp politikk.

For de aller fleste her hjemme i Norge vil de fleste av Fredriksens uttalelser høres kjente ut, og det skyldes i stor grad at det danske sosialdemokratiske partiets «nye» innvandringspolitikk høres veldig ut som den politikken Fremskrittspartiet her i Norge lenge har flagget, men har blitt kalt rasister og nazister for å ha kommet med av norske sosialdemokrater.

Nå gjenstår det å se om norske sosialdemokrater vil ta like sterk avstand fra det Danske sosialdemokratiske partiet som det de tokk fra Frp, og om man vil se Arbeiderpartiet bryte sine bånd til sitt søsterparti i Danmark som tydeligvis nå har inntatt en «rasistisk» linje.

Kilde: abcnyheter.no