EU truer med bruk av makt mot Visegrad landene om de ikke tar imot immigranter

UNGARN/EU – Europeiske globalister forbereder seg på å «tvinge» sentraleuropeiske nasjoner til å akseptere flyktningekvoter og åpne grenser, ifølge den ungarske statsministeren Viktor Orban.

Etter et møte med andre Fidesz-partitjenestemenn, la statsminister Orban ut en kort video på Facebook som oppsummerer trusselen som den belgiske statsminister Charles Michel rettet mot Ungarn og allierte regjeringer og han samtidig oppfordret til å stå fast i forsvaret for europeisk sivilisasjon og kristen identitet.

«Formannskapet i Fidesz diskuterte i går kunngjøringen fra den belgiske statsministeren om at de vil – om nødvendig ved hjelp av tvang – forplikte sentraleuropeiske land, inkludert Ungarn, for å akseptere innvandrere,» sa Orban. «Ifølge planen vil dette skje i juni på toppmøtet for statsministrene i Brussel.»

«Vårt lederskap har tatt stilling: Og vi kan ikke gi etter for utpressing. Vi vil bekjempe de som vil endre den ungarske og Europas kristne identiteten.»

Orban uttalelser kommer delvis som svar på de siste kommentarene fra statsminister Michel, der han advarer: «Vi har formulert et ultimatum mot Visegrad landene (Ungarn, Polen, Tsjekkia, Slovakia) som nekter å vise solidaritet og ønske velkommen innvandrere: i fravær av en konsensus vil vi bruke kvalifiserte majoriteter ved slutten av første semester til å bestemme uten dem. »

Kilde: newswars.com