Europas kvinner reiser seg: en anti-immigrasjons video har på kort tid fått over 1.5 millioner visninger.

TYSKLAND/EU – Videoen som ble lansert av Tyske kvinner mot voldelige immigranter har blitt en stor suksess på nett, og har i skrivende stund fått mer en 1.5 millioner visninger, og stadig flere Europeiske kvinner benytter seg nå av 120db hashtagen.

https://twitter.com/lucyfrown/status/958803751099355137

120db (desibel) kampanjen har fått sitt navn etter lydnivået på «anti-voldtekts alarmen) mange Tyske kvinner nå føler de må bære med seg for å være trygge. Kampanjen ble lansert forrige uke av Tyske kvinner som i stadig større grad føler den økte tilstedeværelsen av immigranter truer dems sikkerhet.

Kampanjen tok virkelig av etter at store internett profiler som den amerikanske konservative samfunnsdebattanten Ann Coulter twittret:

“I wish this ad would run during the #SuperBowl: 120 decibels #120db (the German #metoo).”

Også den kjente Islam kritikeren Tommy Robinson har kommentert og delt videoen på sin Facebook side.

I tillegg til delinger av videoen har det dukket opp en video med et intervju av en av kvinnene som deltar i kampanjevideoen som forklarer hva ideen bak kampanjen omhandler, og hvorfor disse kvinnene nå engasjerer seg.

Nå gjenstår det å se om også norske og nordiske kvinner vil stille seg bak det mange Europeiske kvinner nå kaller den EKTE #metoo kampanjen.

Kilde: Voiceofeuropa.com