Trappes er en islamsk stat inne i Frankrike

FRANKRIKE – To franske journalister fra den franske avisen Le Monde tilbragte et år i den vesle byen like utenfor Paris, og kom til en skremmende konklusjon som de skrev om i en ny bok med navnet «La Communauté» det parallelle samfunnet.

I boken skriver journalistene hvordan de oppdaget at byens venstre politikere ikke gjorde noe for å forhindre fremveksten av en islamsk stat i staten, og hvordan den vesle byen Trappes nå er blitt omgjort til en islamsk stat av islamister med venstresidens velsignelse.

I boken får du vite hvordan kvinner i byen ikke lengre kan gå på kaffe, hvordan alle slaktere i byen er halal slaktere, og hvordan byens eneste bokforretning er islamisert.

Du får også vite hvordan den politiske venstresiden har nektet å opprettholde «republikkens» verdier og lover for å beholde makten i en by der en stadig større del av befolkningen består av muslimske immigranter og asylanter.

Boken burde bli lest av de fleste politikere i Europa slik at de kanskje kunne fått åpnet øynene sine for hva som er i ferd med å skje om ikke immigrasjonspolitikken i Europe drastisk endres.

Kilde: voiceofeurope.com