Viktor Orban ber om en global allianse mot immigrasjon

UNGARN – Ungarns leder Viktor Orban ønsker å skape en global allianse mot masse immigrasjonen som blir presset på vesten av Brussel og FN.

Dette har gjort Viktor Orban og hans parti Fidesz kjempepopulært i Ungarn, og man regner med at partiet vil vinne det oppkommende valget den 8. april.

«Kristendommen er Europas siste håp,» fortalte Orban ett trofast publikum ved foten av det kongelige slottet i Budapest. Med masseinnvandring, spesielt fra Afrika, «kan våre verste mareritt bli oppfylt. Vesten vil falle da Europa ikke ser at vi blir overkjørt av immigranter.»

Som et ledd i sin kamp mot masseimmigrasjonen har Orban gått hardt ut mor Georg Soros, og har laget en egen lov som bærer Soros navn som vil innskrenke ikke statlige organisasjoner finansiert av utlendingers mulighet til å drive politisk propaganda.

Orban sa i forbindelse med en ny FN-plan for å skape en global plan for å håndtere immigrasjonskrisen at han hadde forventet at sterke allierte ville hjelpe ham med å hindre FN fra å smøre immigrasjonsindustriens hjul.

«Soros har motvirket ikke bare oss, men også England, president Trump og Israel også,» sa han. «Overalt vil han få immigrasjon akseptert. Det vil ikke fungere. Vi er ikke alene, og vi vil kjempe sammen … og vi vil lykkes.»

I Europa vier Orban til de andre visegradslandene som sine allierte i kampen mot masseimmigrasjonen som Brussel, FN og Georg Soros forsøker å presse på Europas befolking, og han mener også en seier for Silvio Berlusconis parti i Italia den 4 mars vil styrke koalisjonen.

Du kan lese hele saken her…

Kilde: news.Yahoo.com