Tyske kvinner har fått nok av å være offer for Angela Merkels multikulturelle eksperiment

TYSKLAND – Tyske kvinner protesterer i stadig større antall mot Angela Merkel og hennes immigrasjonspolitikk som har ført til en vold og voldtekts bølge i Tyskland som man aldri før har sett maken til i morderne tid.

Den såkalte #120db (etter lydnivået på sikkerhets alarmer) bevegelsen vokser for hver dag som går, og stadig flere etnisk tyske menn og kvinner melder seg til å delta på bevegelsens demonstrasjoner mot immigrasjon og Merkels ‘åpen dør politikk’.

Bevegelsen ble startet etter at en 15 år gammel jente ved navnet Mia ble drept av en Afghansk immigrant i et apotek i byen Kandel, hvor en liten gruppe kvinner startet protestbevegelsen da det ble klart at byens borgermester var mer bekymret for at drapet ville kunne føre til «fremmedfrykt» en hun var med byen etnisk tyske borgeres sikkerhet.

Den første protesten ble gjennomført i Kandel, og det har etter det vært protester i både Cottbus, Hamburg, Dresten og atter engang i Kandel.

Sist helg ble det arrangert en demonstrasjon i Berlin, hvor tusenvis av kvinner deltok i demonstrasjonen, men deler av ruten det var planlagt demonstrantene skulle marsjere ble blokkert av antifa og andre venstreekstreme som kalte kvinnene for nazister.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/966011987867127808

Man anser allikevel demonstrasjonen som en stor suksess og det planlegges allerede en ny demonstrasjon Søndag den 24 februar i byen Cottbus.

Under kan du se et intervju på Tysk(med engelsk underskrift) med en representant for #120db bevegelsen.

Kilde: Youtube, Twitter