Sør-Afrikas hvite befolkning lider under ett rasistisk regime støttet av vesten

SØR-AFRIKA – Det er ikke mye vi får høre om Sør-Afrika i den norske politisk korrekte pressen, men heldigvis er det aktivister som ønsker å spre sannheten den anti-hvite eliten i vesten forsøker å skjule.

I Videoen under vil dere få høre hvordan forholdene er for hvite mennesker i Mandelas «regnbuenasjon», og hvordan et land som tidligere var et av Afrikas mest fremgangsrike land nå er blitt et ‘helvete’ på jord for den hvite minoriteten i landet.

Det er også viktig for Europeere å spørre seg i disse dager med den pågående masse immigrasjonen fra Afrika og Midtøsten om vi virkelig ønsker å ende opp som en minoritet i eget land slik de hvite-sørafrikanerne har gjort?

Vi bør også spørre oss om vi virkelig tror at de «nye landsmennene» vil være like snille med oss som det vi har vært med dem når vi blir en minoritet, eller om de vil gjøre som i Sør-Afrika, og frata oss våre demokratiske rettigheter og gjøre oss til annenrangs borgere slik man ser det gjøres i Sør-Afrika?

Dersom du kunne tenke deg å få mer og bedre reportasjer om forholdene i Sør-Afrika ber vi deg donere litt til Rapport-X slik at vi kan sende en journalist til landet for å dokumentere forholdene for våre lesere.

Kilde: Youtube.com