Italia har valgt sin første svarte senator noen sinne!

ITALIA/EU – Vi har ikke hørt mye om hvor flott det er at Italia nå har fått sin første svarte senator noen sinne, og det skyldes nok det faktum at han tilhører partiet Lega som den politisk korrekte pressen her i Norge har stemplet som et rasistisk parti.

At Toni Iwobi nå i en alder av 62 år er blitt valgt inn i det Italienske senatet som Italias første svarte senator ville få de fleste politisk korrekte mediene i Norge og Europa til å juble, og fortelle oss hvordan dette var en gledens dag for det multikulturelle Italia og mangfoldet i Europa.

Men den gang ei, det skulle nemlig vise seg at den Nigerianskfødte senatoren representerer partiet Lega noe som ifølge den politisk korrekte pressen av-afrikaniserer ham, og gjør at han ikke lengre kan ansees for å være svart.

Mr. Toni Iwobi som kom til Italia fra Nigeria på et studentvisum for 40 år siden har vært medlem av det innvandringskritiske partiet Lega siden 1990, og var med på selve utformingen av partiets innvandringskritiske politikk.

På facebook sin facebook side takker Iwobi partileder Matteo Salvini for å ha ledet partiet til seier i årets valg, og for å ha gjort det mulig å få dannet en senter senter koalisjon i landet.

Det blir spennende å følge med på hvordan regjeringsforhandlingene nå vil gå i Italia, og hvilke sammensetning den nye regjeringen i landet vil få.