Inga Marte Thorkildsen (SV) med hat-ytring mot hele Facebook-grupper.

I kjølvannet av mistillitsforslaget mot Sylvi Listhaug, mottok den voldsomt populære justisministeren enorme mengder blomsterbuketter. Dette skjedde også i forstørret grad etter at flere Facebook-grupper, blant annet «Vi som støtter Sylvi Listhaug» oppfordret til å sende blomsterbuketter til justisministerens kontor. 

Dette falt den usympatiske og politisk korrekte SV-politikeren Inga Marte Thorkildsen så tungt for brystet at hun på Twitter skrev «Hadde jeg vært Listhaug, hadde jeg rødmet av skam. Hun: Takker for støtten fra rasistene», og viser til en artikkel i Aftenposten omhandlende Listhaugs massive støtte i form av blomsterbuketter.

Dermed bryter hun sine egne politisk korrekte kretsers egne kjepphester – å ikke generalisere hele grupper, og deres sykelige fokusering på «retorikk». For hvilken retorikk er det Thorkildsen her forvalter? Hun nører opp under hat mot både justisministeren og grupper på tilsammen hundretusener av nordmenn som våger å stille seg kritisk til masseinnvandring. I tillegg insinuerer SV-politikeren at justisministeren er rasistisk fordi hun etter god norsk folkeskikk takker for blomster.

Selv om nå Listhaug har måtte stått i en konstant drittstorm i en uke, er det lite trolig at norsk media vil nevne denne injurierende twitten og hatefulle retorikken i det hele tatt. Vi registrerer at medie-Norge synes det er ok for en toppolitiker å komme med generaliserende, stigmatiserende, injurierende og hatefulle ytringer, så lenge det er ment for å tjene deres «gode» sak.

Har du meninger om dette? Benytt vårt kommentarfelt.

Annonser

Author: Ronny Rønning

Tradi-journalist for Alternativ Media

37 thoughts on “Inga Marte Thorkildsen (SV) med hat-ytring mot hele Facebook-grupper.

  1. Holder vi på å gå helt av skaftet her på berget?

   Det må være lov å spørre, etter siste dagers mediehysteri. Og før noen sporer fulltstendig av debatten – nei, jeg stemmer ikke Frp og kommer neppe til å gjøre det heller.
   Jeg skal innrømme at jeg hadde ikke fulgt så nøye med på hva Listhaug sa og ikke sa, men tenkte ut fra diverse reaksjoner, at hun hadde sikkert hadde trampet skikkelig i salaten. Nysgjerrigheten pirret meg imidlertid nok til å sette meg inn i hva som hadde fremprovosert slike krigstyper i alle media. For hva sa hun egentlig?
   Jo, hun ønsket altså et lovforslag som åpnet for å frata IS-krigere det norske statsborgerskapet, dersom de har dobbelt. Og dette stemte AP nei til. Med begrunnelse i menneskerettigheter (?). Da har altså Listhaug postet her på Facebook at AP setter terroristers rettigheter foran nasjonens sikkerhet. Er ikke det en logisk konklusjon?
   Men hvor kommer Utøya inn i diskusjonen? Hvem brakte det inn, og hvor er den relevansen? Jo, det kom Støre med. Men relevansen sliter jeg alvorlig med å få øye på. Det var jo ikke noe som helst i Listhaugs utspill som hadde relevans til Utøya. Om du leter med lys og lykter, finnes heller ingen indirekte kobling til Utøya.
   Vel, la meg korrigere meg bittelitt. Det finnes ETT ord som kan la seg assosiere med Utøya – nemlig ordet Terrorist. Unnskyld meg, men har AP tatt noen slags patent eller hevd på dette ordet? Er det slik at dersom en politisk motstander nevner ordet terrorist, så kommer AP med sympatikortet og forlanger unnskyldninger?
   Noen hevder at det er koblingen mellom terrorisme og politiske vedtak som har skapt reaksjonene i AP, og derved linken til Utøya. La meg da minne om at det er knappe to år siden Martin Kolberg uttalte at dersom det kommer et terroranslag på norsk jord, er det Solberg-regjeringens skyld. Han sa videre at det er Høyrepolitikken som skaper terrorisme. Hvor var Støre og irettesatte han med Utøya-kortet da?
   Tragedien på Utøya fortjener ikke å bli politisk misbrukt i det spillet Støre her har satt i gang. Det er rett og slett tarvelig og en hån mot alle de som ble rammet av en gal manns handlinger.
   Tilbake til det saken startet med – IS-krigere og deres rettigheter. I dag kommer IS-krigere hjem (iallefall noen) til Norge og har fremdeles sine rettigheter fra NAV mens de fritt kan henge gatelangs og radikalisere ungdommer i rekrutteringen av nye krigere. Her må jeg bare krype til korset og si at jeg er helt enig med Listhaug. Dette må kunne unngås med lovforlag som endrer dagens lover. Dessverre ville heller ikke Listhaugs forslag eliminere problemet, siden det ikke er tillatt å gjøre mennesker statsløse. Så det ville kun vært mulig overfor de som har dobbelt statsborgerskap. Men enhver reduksjon dette, må da vel være et gode? Jeg vil mye heller at mine skattepenger skal brukes på å få disse menneskene ut av Norge, enn at Staten skal fortsette de sosiale ytelsene til denne gruppen. Det er vel ikke engang satt på spissen å si at Staten, gjennom NAV, er med på å finansiere krig slik dagens lover er.
   Det Listhaug bør be om unnskyldning for, er bruken av et bilde på Facebook. Et bilde hun ikke hadde rettigheter til å bruke. Men hvorfor hun skal be om unnskyldning for å påpeke konsekvensene av AP sin stemmegivning, er for meg fullstandig ubegripelig. Og selv etter at Listhaug likevel har bedt om unnskyldning i aviser, på radio, på TV og fra Stortingets talerstol, er det altså ikke godt nok for Støre.
   Det er helt legitimt å ønske regjeringsskifte. Men vær nå i det minste voksen nok til å kaste regjeringen på sak og politikk. Ikke på et konstruert spill som lukter verre enn fraukjelleren.
   Støre bør snarest be offentlig om unnskyldning overfor alle berørte etter Utøya-tragedien. Han bør be om unnskyldning for å trekke saken inn i et politisk spill for å fremprovosere regjeringsskifte. Og media bør virkelig gå i seg selv og vurdere om de skal fortsette å la seg bruke i det samme spillet. Men lukter de blod, så skyr de ingen midler. Da skal det korsfestes. Og når jeg hører hvordan opposisjonens politikere omtaler Listhaug i dag, er det èn tanke som slår meg: De samme menneskene må ikke bli forundret over at mobbing fremdeles er et stort samfunnsproblem! Lånt og delt 👍

 1. Er Thorkildsen og alle hennes likesinnede som bør rødme av SKAM etter å ha knyttet et forslag for norges sikkerhet til noe som ikke hadde noe med saken å gjøre av en Ap-leder som i panikk over velgerflukten fra partiet prøver en ny metode for å få velgere å sympatisører på en skamløs og uærlig måte -vil helste kalle det en ULOVLIG metode!!

  han om det -og hyggelig at det herved var ytterligere en spiker i Ap-kista!

  Listhaug har PST i ryggen -så hva gjør Gal Støre da? -Han bør gjemme seg veldig godt O:)

 2. Er du rød kan du vist si hva som helst, og jeg vil ha meg frabedt å bli kalt rassist av ei komunist fi….. som ikke en gang vet hva deffinisjonen på en rassist er.

 3. Jada, må passe på å dra rasist kortet for og kneble folk til taushet. 😡😡😡

 4. Jeg syntes hun bør gå i seg selv når hun sier slike ting. Hun kaller meg for en rasist. Det er ikke i orden fra en stortingrepresentant å si slike ting. Hun kalle faktisk en stor del av norges befolkning for rasister. Hvor er hennes gude tro nå da? hadde vært fint å høre om hun har mistet trua si.

 5. Ser ut som de liker å sparke de som ligger nede de på venstresiden, hvor mye politisk korrket er det???

 6. Inga marte Thorkildsen jeg trodde faktisk at du visste bedre enn å skyte deg selv i foten venstrevridde politikere sin tid med løgn og propaganda er over.

 7. Med Thorkildsens medlemskap i et venstre-ekstremistisk parti (SV)med forbilder som RødeKhmer,Stalinistene og DDR v/Honecker- kan man nok ikke vente annen retorikk fra den kanten. Patetisk !

 8. Hadde jeg hatt slike tanker om andre meningsmotstandere ville jeg følt meg uverdig å komme med denne kommentaren. Her blotter Inga Marte hvilket menneske ho er. Personhatet lyser i algene.

 9. Det hadde vært bedre om du bare hadde holdt kjeften din du di helvetes nøtteskrike og lansforæder Torkelsen.

 10. Inge Marte Torkildsens utspill sier mest om henne som tar alle under en kam. Støtten kommer fra masse vanlige nordmenn som synes denne heksejakten på Listhaug er helt ute av proporsjoner. Hun står for det svært mange vanlige borgere mener og gjør en god jobb. Meningsmålinger idag sier vel sitt om det.

 11. Jeg er ikke alltid enig med Listhaug, men jeg er veldig glad hun har den stillingen hun har:-) og jeg er IKKE særlig fornlyd med at folkevalgte skal kalle flere hundre tusen mennesker rasister! Hun burde også dras inn på Stortinget og be 20 ganger om unnskyldning for sin lite påtenkte kommentar!

 12. Inga Marte er like tilbakestående som Støre!De må sperres inne snarest.Det er ikke rasister som sender Listhaug blomster men det er mennesker som er oppegående og vil bo i et godt land uten alle de muslimske terroristene alle vet er her.

 13. mangler du noen skruer??!! så alle som støtter Listhaug er rasister? Hun fikk blomster fra enkelte på tinget og…

 14. Hvis jeg er en rasist fordi jeg støtter Sylvi Listhaugs uttalelser om å frata terrorister retten til norsk statsborgerskap, så vet ikke Inga Marte Thorkildsen hva det vil si å være rasist!

 15. Galneste eg har lest, jeg har sendt blomster og er en vanlig arbeidene mann, og er absolutt ingen rasist, men skal innrømme eg er en realist…. å legge alle under en kam på grunn av en gruppe er veldig rasistisk tenker nå eg, syns virkelig du skal legge deg paddeflat og unnskylde det norske folk for den kommentaren din……

 16. jeg var med på disse blomstehilsner,fordi, jeg gir blomster til menesker som jeg liker setter pris,på.og verdsetter,jeg forstår også problemet ditt,som sikkert ikke mottar så mange blomsterbuketter,misunelsen kan være hard å bære,når man ikke er populær,og heter SYLVI

 17. En tidligere statråd burde ha visst bedre. Problemet er at slike standarder og normal folkeskikk ikke gjelder når offeret heter Sylvi listhaug.

  La oss tenke oss at Thorkilsen og Støres retorikk ikke bare hadde generert drapstrusler, men hadde aktivert hatet til handling for en mentalt forstyrrer person som så hadde utført udåden. Dvs drept Listhaug med en skytevåpen eller med et bombebelte.

  Hva ville Støre, Torkilsen, Hareide, Ungdomspartiet til AP og mange andre ha sagt da ?

 18. Du burde skamme DEG, og flere med deg. Jeg har levd i 72år men har aldri opplevd noe styggere. Håper dere går helt til buns hele venstresiden. For noen elendige KREK dere er

 19. Du burde faktisk gå hjem og skamme deg selv!!!! Tenk å VÅGE å kalle meg og mange andre for rasister!!! Jeg krever en unskyldning!!!!!!

 20. Jeg er ingen rasist å krever en unskylding for din påstand om meg å hundre tusenvis av det norske folk som synes Listhaug gjør en formidabel jobb.

 21. Tusen takk, Inga Marte Thorkhildsen, for at du viser ditt egentlige og hatefulle ansikt. Du var altså ikke et hakk bedre enn de du anklager.

 22. Helt utrolig denne heksejakt
  Her viser politisk Norge seg fra sitt styggeste side og jeg holder på å spy.

  Å dra utøya i dette diskusjon er forkastelig samtidig kaller denne dame Inga Marte Thorkildsen oss en rasist skam deg og skam dere i politikken dere skal representere landet vårt og ikke holde på som dette.
  Støre bør trekke seg som leder denne man er verre en Listhaug.

  Håper virkelig at Hareide bruker fornuft og viser at han er en leder og ikke støtte dette mistillitsforslaget

  og nei jeg er ikke en FRP tilhenger jeg er bare en utlending som ønsker å bo i et land hvor man ha respect for hverandre og ikke tråkke ned på dem som ligger ned

 23. Inga Marte Thorkildsen 🙁 Jeg hadde rødmet av skam om jeg var deg eller Støre som misbruker ofrene fra tragedien 22 juli for å score poeng for egen vinning. Innlegget til Listhaug kan jo diskuteres, men det var Støre som linket det til 22 juli. Dere påstår alle støttespillerne til Listhaug er rasister, idioter osv osv, hakk i plata og det er et hån mot den vanlige normale borger som ønaker en annen fremtid for vårt land enn AP vil tilby. Du er den som meldte en familie til barnevernet, en familie du aldri hadde møtt, men du kjente noen som kjente noen, det er meget betryggende. På grunn av din posisjon, liksom skikkelig troverdig, ble barna fjernet fra hjemmet, noe de enda lider av. Dette bør du bli knallrød av skam for, men du bryr deg egentlig ikke, lik AP, om verken folk eller land, men deres egen makt og posisjoner. Facebooksidene flommes over av hat fra begge leirer, så mange som ikke kan diskutere men tyr til sjikane etc. Selvgode Støre utvalgte seg selv som neste statsminister i debatt med Erna før siste Stortingsvalg, så arrogant og selvsikker, men ble ganske lang i maska da folk gjennomskuet spillet…og lang i maska er dere enda. Derfor er dere desperat for å felle regjeringen for egen vinning, som om dere er noe alternativ. Håper Erna og Hareide står imot presset og får slutt på dette spillet. Så får AP begynne med egen politikk som er bærekraftig om de vil ha makten og ikke på løgn og svada.

 24. Hvis det å signalisere kamp mot terrorister, kvalifiserer til å bli kalt rasist, må vi vel bare fortsette som rasister. Vi kan ikke oppfatte det som skjellsord. SV-er er nok et større skjellsord? Merkelig at venstreekstremisten Torkildsen kan komme med dette bunnslammet fra ekstremistenes rekker. De har jo opp gjennom tidene støttet og bejublet terrorregimer katalogisert blant verdens største massemordere, så da er det vel ikke merkelig likevel.

 25. «Takk» for det rasismestempelet som du setter på meg og mange andre. Er man rasist når man sender blomster til en man setter pris på ? En som så til de grader blir utsatt for heksejakt , blant annet fra ditt parti. Hadde det vært opp til deg så hadde vel heksebrenning blitt innført. Rasist du lissom.

Comments are closed.