Islamsk terrorangrep i Tyskland

TYSKLAND – Lørdag i 16.30 tiden kjørte en liten lastebil i stor hastighet inn i en folkemengde i byen Münster, og drepte 4 mens 30 ble såret.

Politiet i byen har bekreftet at gjerningspersonen tok sitt eget liv, men har ellers vært sparsomme med opplysninger rundt mannens identitet og opphav.

Ifølge flere kilder skal gjerningspersonen ha vært en muslimsk mann med arabisk utseende.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

2 thoughts on “Islamsk terrorangrep i Tyskland

  1. var noen egentlig i tvil om mannens etnisitet? og dette vrøvlet med at han var sinnsforvirret det går jeg ikke på engang for da er alle som gjør sånt sinnsforvirret! nei dette er en islamist som tror det er helt på sin plass å drepe folk for fote fordi de har en annen tro enn ham selv,altså hat kriminalitet!

    1. Ja, ja, Kjell Arne Moe, så du tror tysk politi lyver du da. En ganske grov beskyldning skulle jeg mene. Men jøss, her hjemme på «bjerget» er vi jo verdensmestere i å vite alt om alt som foregår i hele verden.:) 🙂 🙂 Syntes det er greit å vente til bevis er fremlagt, jeg.

Comments are closed.