Folkpartiets partileder Jan Björklund kan ikke fosvare svensk innvandringspolitikk

Onsdag den 25. april besøkte Folkpartiets partileder Jan Björklund Teg Centralskola i forbindelse med det svenske skolevalget i Umeå, da en av elevene ved Teg Centralskola etter Björklunds valgkampanje tale benyttet seg av muligheten til å stille Folkpartisten noen spørsmål om svensk innvandringspolitikk.

Björklund som nok ikke var forberedt på elevens vanskelige spørsmål eller kanskje ikke hadde trodd eleven ville tørre stille kritiske spørsmål rundt svensk asyl-og innvandringspolitikk viste tydelige tegn til frustrasjon da han ikke kunne gi noen klare gode svar på elevens spørsmål, og bare kunne gjenta politisk korrekte fraser uten reel mening.

Du kan se klippet under:

Klippet viser tydelig hvordan våre politikere om de blir stilt kritiske spørsmål rundt den ødeleggende innvandringspolitikken som føres over hele Europa ikke kan gi svar på hvorfor de ønsker et befolkningsbytte, og hvordan det kan ha seg at vi som Europeere skal risikere vår egen og våre etterkommeres fremtid for å redde det som i hovedsak er økonomiske lykkejegere fra Midtøsten og Afrika.