Soros-støttet gruppe igang med å lansere kanpanje for å få en ny Brexit-avstemning.

Globalisten og mangemillardæren George Soros har kunngjort at en kampanje for å tvinge fram en ny Brexit-avstemning vil bli lansert snart.

Den styrtrike, destruktive og globalistiske George Soros, sier at planleggingen er igang for å reversere den demokratiske folkeavstemningen som ble holdt for ett par år siden, og som resulterte i et ja til at Storbritannia skulle gå ut av EU.

Strategien er visstnok basert rundt å sikre en ny folkeavstemning innen ett år. Gruppen som ikke taklet folkets demokratiske valg, skal ifølge rykter ha flere millioner pund i ryggen.

Soros sier:
«Brexit er en svært skadelig prosess, skadelig for begge sider … Skilsmisse vil være en lang prosess, og vil sannsynligvis ta mer enn fem år. Fem år er en evighet i politikken, spesielt i de revolusjonerende tider vi lever i nå.»

«Til slutt er det opp til det britiske folket å bestemme hva de vil gjøre. Det ville imidlertid vært bedre om de kom til en beslutning før heller enn senere. Det er målet med initiativet som heter «Best for Britain», som jeg støtter.

«Best for Britain vil kjempe for, og bidra til å vinne en meningsfull parlamentarisk avstemning som inkluderer muligheten til ikke å forlate i det hele tatt. Dette vil være bra for Storbritannia, men vil også gjøre Europa en stor tjeneste ved å oppheve Brexit, og ikke skape et stort hull som må fylles i det europeiske budsjettet.

«Men den britiske folket må uttrykke sin støtte med en overbevisende margin for å bli tatt seriøst av Europa. Det er det «Best of Britain» tar sikte på ved å engasjere velgerne til. Det vil publisert et manifestet om dette i løpet av de neste dagene.»

Her snakker altså Eliten og den internasjonale finansmafiaen helt åpent om at de vil bruke store ressurser på å hindre folkets vilje, og å reversere folkets dom etter Brexit-avstemningen. Om folket ikke stemmer slik eliten vil, må de stemme flere ganger, helt til eliten for viljen sin.

kilder: Westmonster og The Guardian.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.