Ledelsen i det franske sosialistpartiet mener Europa bør akseptere 250 millioner nye immigranter

Antoine Léaument, kommunikasjonsdirektør for det franske Sosialistpartiet, ønsker at Europa skal motta 250 millioner «klimaflyktninger».

Léaument, som er medlem av det franske sosialistpartiet «La France Insoumise», var nylig i en heftig diskusjon rundt innvandring med Sébastien Chenu fra Marine Le Pen’s Front National, på den franske TV kanalen CNEWS.

Da Léaument fleipet om at Europa kanskje skulle ta imot de over 250 millionene klimaflyktninger man mener finnes verden over, så det ikke ut til at storkaren fra det venstreekstreme partiet tok spøken og ga klart uttrykk for at han mente ideen om at EU burde slippe inn klimaflyktningene i sitt samfunn var en god ide.

«Dette er den eneste løsningen (…) Ellers hva skal du gjøre? Kast dem i sjøen? Bygg vegger? Vær seriøs, sa han.

Innenfor La France Insoumise deles Léaument holdninger av partiets leder, Jean-Luc Mélenchon som i den første runden av det siste franske presidentvalg vant hele 19,6% av stemmene med sin åpen grense politikk.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator