Kurder myrdet ung svensk kvinne med 130 knivstikk: «Hun gjorde en rasistisk bevegelse».

Sverige: En 26-årig kurder drepte på bestialsk måte sin 21-årige kvinnelige svenske nabo på en trygdebolig med 130 knivstikk. Motiv: Han mente at hun hadde forstyrret han og gjort «en rasistisk bevegelse». Han knivstakk også kvinnens søster, men hun overlevde angrepet. Nå er den syriske kurderen dømt til livstid i fengsel og utvisning til Syria. (Red. adm: Merkelig kombinasjon).

Den ekstremt lydfølsomme kurderen har tidligere klaget flere ganger på at 21-åringen, som bodde i rommet over han, var for høylytt.

Natt til 20. februar i år etter enda en klage, tok 26-åringen seg inn til kvinnen rom bevæpnet med kniv.

Kvinnens søster som var på besøk, stengte seg inn på baderommet, men morderen fikk åpnet døren og knivstakk henne ved kragebenet og ned i den ene lungen. Deretter sparket han henne gjentatte ganger mot kroppen og hodet. Deretter angrep han 21-åringen og stakk henne hele 130 ganger.

– Blodet fosset ned i dusjsluket, fortalte søsteren under rettsaken. Kvinnen forsøkte forgjeves å be kurderen om unnskylding under angrepet. Han svarte: «Det er for sent», og skar halsen av henne.

– Aj, aj, nei, nei, ble den unge kvinnens siste ord, fortalte hennes søster, som selv måtte spille død for å unngå å lide samme skjebne.

– Håper du er død, din jævel, sa morderen i det han gikk.

Morderens advokat presset ansatt ved boligen om innvandringskritiske uttalelser.
Etter mordet kontaktet 26-åringen selv politiet og fortalte at han hadde drept sin nabo.

Under rettsaken fortalte kurderen om st han hadde problemer med lyd fra naboene. Han forklarte at han «mistet kontrollen», blant annet fordi han mente offeret hadde «oppført seg rasistisk» under deres samtale før han gikk til angrep.

– Jeg oppfattet hennes bevegelse som rasistisk, har han forklart ifølge dommen.

Morderens advokat, Uno Karlson, presset under rettsaken en kvinnelig ansatt ved trygdeboligen om at offeret hadde uttalt seg innvandringskritisk. Den ansatte svarte at hun ikke kan huske å ha forklart noe sånt under politiavhøret.

Eksjø tingrett dømte i dag 26-åringen til livstid i fengsel for mord, forsøk på mord og trusler. Dette til tross for at mannen ifølge rettpsykiatriske undersøkelser led av en psykisk sykdom under angrepet. Ifølge tingretten finnes det «spesielle grunner» for å dømme mannen til fengsel istedenfor omsorg.

Han skal også betale 220.000 kroner i skadeerstatning til den overlevende søsteren, som er rammet hardt etter angrepet. Hun er lagt inn på en psykiatrisk avdeling med konstante selvmordstanker.

Under rettsaken hevdet 26-åringen, som har vært i Sverige siden 2012, at «han ville blitt drept om han utvises til Syria, ettersom han er kurder».

– IS og den frie Syriske armeen kommer til å drepe meg, sa han.

Til tross for at Migrationsverket mener at «det ikke går å iverksette utvisninger til Syria», dømte tingretten 26-åringen til også utvisning.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.

Kilde: Fria Tider.