Transekvinne ble nektet voksing av ben av muslimsk kvinne – nekter å behandle mannlige kroppsdeler.

Salongen Mad Wax i Windsor i Canada, som har spesialisert seg på voksing og fjerning av kroppshår, har blitt klaget inn for menneskerettsdomstolen i Ontario (Canada). Klagen kommer fra en transseksuell kvinne (mann) som ble nektet å få vokset bena.

Klageren krever en erstatning på 50,000 canadiske dollar for «enorm skade på min verdighet,» ifølge den innleverte klagen.

Klageren indikerer i søknaden at hun kontaktet Mad Wax i Windsor i mars for å få beina sine vokset. Hun sier hun spurte om transseksuelle kvinner var velkomne til voksingstjenester. Etter en samtale med en ansatt ble hun fortalt at sjefen ville svare på hennes spørsmål.
[wordads]
Sjefen Jason Carruthers svarte deretter at Mad Wax ikke gir voksingstjenester til menn, og at hans ansatte vokser er en muslimsk kvinne, som ikke er komfortabel med å vokse mannlige kroppsdeler. Carruthers sa også at ingen av de andre ansatte var tilgjengelige for å utføre forespørselen.

Dette er altså et forventet dilemma i det «tolerante» og multikulturelle Canada og vesten forøvrig; det har blitt konstruert en rekke beskyttede samfunnsgrupper som de politisk korrekte og superliberale på venstresiden ynder å kategorisere som «undertrykte» og konstant krenkede. Så hvilken «undertrykte» gruppes side skal de ta i denne saken?

Hadde dette dreid seg om en hvit majoritetskvinne/mann som hadde nektet å utføre denne tjenesten, hadde saken vært grei, om vi har Merete Hodne sin sak friskt i minne. Men her har vi en konflikt mellom to grupper som er utpekt som «undertrykte» av den venstrevridde bermen. Så hvilken side skal de heie på, og hvem skal de rase frådende og foraktelig imot?

Hva tror du? Benytt vårt kommentarfelt.

Kilde: Windsor CTV News.