Er dette en form for diskriminering vi kan leve med?

Sverige

FRIDA WINTER / AFP / Getty Images
 

1049

SE HER: Sverige ble det første europeiske landet som arrangerte «mannefri»  musikkfestival.

Nå på fredag, etter en bølge av seksuelle overgrep som ble begått i Sverige i 2017, på flere steder der unge mennesker var samlet for å høre på konserter, fant denne diskriminerende hendelsen sted.

Author: Merete Hodne

Journalist for Alternativ Media, frisør og blogger.

2 thoughts on “Er dette en form for diskriminering vi kan leve med?

  1. Var man redd for at også mannlige vakter og mannlige musikere skulle voldta og antaste siden manneforbudet tydeligvis også gjaldt for mer enn bare publikum?
    Det ironiske her er at mange såkalte feminister betrakter festivalen som en slags seier. Ved å fremstille det som om slike ting er ens egne ideer vinner sharias innhold frem i Europa. Om imamer hadde stått utenfor festivaler og forlangt kjønnssegregering ville få brydd seg. Men la feministene tro det er deres egen ide, og de gjør akkurat som islam ønsker. Det minste de kunne gjøre var å sette halen på grisen og si at den stadig økende andelen hankjønn fra visse kulturer skaper problemer. Men nei, de skyldes på menn generelt, uansett bakgrunn.
    Økt sikkerhetsoppbud, mer handlekraftige vakter og avstengning av isolerte områder som kan benyttes som voldtekt ville vært en bedre løsning. Men minste motstands vei er tydeligvis et mer komfortabelt valg.

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: