Har msm media nok makt til å ødelegge demokratiet vårt ?

Donald Trump: MSM media er «vår største fiende».

President Donald Trump, igjen, svarer på spørsmål fra media under en diskusjon for narkotikamessige samfunnsstøtteprogrammer, i Roosevelt-rommet i Det hvite hus, onsdag 29. august 2018, i Washington.  (AP Photo / Alex Brandon)
AP / Alex Brandon
 

2082

På Torsdag sa Donald Trump at det var msm media som var den største faren for hans integritet som President.

Donald Trump fortalte sine tilhørere i en kampanje i Indiana, at msm mediene er blitt falske og at det er stor fare for hele det frie demokratiet vårt.

«Våre etablerte store medier er blitt til en fare for menneskeheten vår » sa han. «Det er nesten så en ikke kan tro at det er sant.»

Det finnes mange store skandaler om demokratene, men media nekter å skrive om det, hevder Trump.

«Finnes det noe negativt å skrive om republikanerne, så står det på forsiden av alle de store avisene i løpet av et øyeblikk, sa han.»»Er det derimot noe negativt om demokratene, nekter de store medier å skrive om det.» Uærlige mennesker finnes det mye av på venstresiden, det er rett og slett skremmende».

Trump sa at om ikke han hadde blitt president, ville mange av mediefirmaene gått ut av virksomheten. De ville mest sannsynlig gått konkurs.

» New York Times, CNN, og Washington post, ville neppe vært her om ikke jeg var president, hva hadde det vel vært å skrive om som folk syntes var spennende å lese»?

Minst 85 % av mediene består av venstrevridde og uærlige mennesker, hevder Trump.

«Det er nesten som om det er litt synd på dem». «Det er ikke bare bare å være klar over at en serverer falske nyheter til folk, og i tillegg være stolt over det, om en får skryt av sjefen sin».

«Gjør de ikke dette, så risikerer de å miste jobbene sine».

Kilde: