Mohamed født og oppvokst i Sverige, dømt for voldtekt på 14 åring.

Her er den dømte 19-åringen og soverommet hvor jentas blod ble funnet på badematten, på et hånkle, i dysjen og på noen ark. Det skal være her voldtektene fant sted.

sverige_voldtekt
Foto: Svensk politi

Det var blodflekker fra Mohameds «voldtektsoffer» overalt.

En svenskfødt araber som er tidligere dømt, er nå  igjen blitt dømt for en alvorlig voldtekt av en 14 år gammel jente han fikk kontakt med på sosiale medier.Mohamed måtte bare sitte et år i fengsel, siden retten bestemte at straffen skulle mildnes fordi skadeomfanget som ble funnet på jenta ble bagatellisert.

Den 2. april 2018, ble en 14 år gammel jente voldtatt to ganger på rad i en leilighet i Arlöv, av Mohamed på 19 år.

Mannen hadde tidligere blitt dømt for narkotikaforbrytelser og missbruk, rapporterte Expressen.

Da jenta ble avhørt av politiet, kom det frem at hun og Mohamed hadde fått kontakt gjennom Snapchat og instagram. De hadde møtt hverandre bare en uke etter på Burløv Center i Arløv.

Mohamed lokket med seg jenta til en leilighet en av vennene hans bodde i, etter at de hadde gått og snakket en stund. Mohamed voldtok jenta på en seng i leiligheten.

«Jeg vil ikke!» skal jenta ha ropt flere ganger, men Mohamed svarte bare:

-Det er jeg som bestemmer!

Det ble senere funnet blod fra jentas underliv på badematten, på et håndkle, i dysjen og på noen ark.

Etter at jenta hadde fortalt politiet hva som hadde skjedd ble hun kjørt til sykehuset. Hun ble beskrevet som «totalt ødelagt», «traumatisert» og «apatisk» av venner og politiet. Jenta var veldig opprørt og gråt.

Mohamed hadde tatt et kvelertak på jenta under voldtekten. Det viste seg at hun hadde blåmerker der og skader i magen.

Jenta ønsket ikke å se Mohamed i retten og hun gråt.

I starten ønsket ikke jenta å vitne i retten, men ble til slutt med så lenge Mohamed ikke skulle være til stede i rettssalen. Det var hele tiden med en kurator fra barne- og ungdomspsykiatrien som satt sammen med jenta. Forhøret ble ofte avbrutt fordi jenta begynte å gråte.

Mohamed er født og oppvokst i Sverige.

Malmø tingrett annonsette dommen den 28. Juni 2018. Dommen ble bare ett år og seks måneder i fengsel, selv om minimumstraffen egentlig er to år, på grunn av voldteksmannens alder, 19 år.

Mohamed vil bli satt fri etter at to tredjedeler av straffen er sonet.  Tilsvarende straff for en «voksen» person hadde vært tre års fengsel.

I slutten av August ble dommen over erstatningen Mohamed skulle betale jenta i Court of Appeal over Skåne og Blekinge endret fra 165 000 svenske kroner til 140 000,- etter anke.

Kilde: friatider