Hvordan er det mulig å bli fratatt sine fire barn uten å få vite hvorfor?

Author: Merete Hodne

Journalist for Alternativ Media, frisør og blogger.

1 thought on “Hvordan er det mulig å bli fratatt sine fire barn uten å få vite hvorfor?

 1. Hei

  Og alt dette har skjedd med dem, pga en hevn fra noen få personer, pga av at Asbjørn og Dennis sendte varsling til NAV? Jeg sliter med å forstå at deres leder går til disse steg, for å hevne seg på 2 personer som valgte å varsle NAV, når de fikk beskjed om å ikke gjøre det. Finner det også merkelig at SÅ mange personer har blitt involvert, hvor hevn er eneste grunn. Det er så utrolig, at jeg faktisk ikke tror på framstillingen fra de involverte.

  Finner det også fascinerende at så og si ALLE forespurte advokater, nekter å ta saken. Alt høres ut som en stk stor konspirasjonsteori, som er drevet fram av desperasjon, fra noen få personer. Motivet trenger ikke nødvendigvis å være det man får servert fra de berørte partene.

  Det er garantert mer informasjon om denne saken, som vi ikke får se noenting til. Og, det nytter ikke for Alternativ Media å si at «de andre partene har fått sjangs til å uttale seg». Det er tross alt snakk om en barnevernssak, hvor de rette myndighetene, ikke vil gå ut med informasjon som kan skade barna nå og i framtiden. Blir uansett masse antakelser, så lenge vi ikke vet mer om saken enn det som kommer fra Dennis, Eva og Asbjørn.

  Kan grunnen til de stadige besøkene av politi, komme pga gjentatte trusler mot en haug med personer? Det er tross alt snakk om sending av 2000 brev, fordelt på 2 år. Det er sikkert snakk om mer kommunikasjon enn som så, etter hva jeg har lest.

  Har Alternativ Media snakket med deres tidligere sjef eller andre involverte, fra deres tidligere arbeidsplass? Har dere prøvd å snakke med noen andre i det hele tatt?

  Mvh,
  Per Andre

Comments are closed.