Kjønnslemlestelse av gutter og jenter pga. foreldrenes tro eller kultur kan umulig være greit.

Er dette virkelig sant? En mor som angrer bittert på at hun tillot det som på fint heter «omskjæring» av guttebarn forteller :

Skrikene hans….De var så forferdelige der de hørte dem ute på gangen hun og faren til det stakkers forsvarsløse barnet. Gutten ble regelrett torturert UTEN bedøvelse mens han lå fastspent  i et apperat som holdt føttene hans fra hverandre og armene ut til siden så han skulle ligge i ro under den umenneskelige smerten. Armene var også fastspent, gutten lå som i en skrustikke.

Moren til gutten sier at hun fortsatt ikke har tilgitt seg selv at hun tillot dette, og det med rette.

Hun sier hun aldri kommer til å glemme hvordan barnet så ut da hun fikk han tilbake etter udåden.  Det tok selvsagt lang tid å roe ned barnet, noe som var veldig ulikt han. Til vanlig var denne gutten en blid og lykkelig baby. Han ville ikke bli holdt av sykepleierne forståelig nok. Han så livløs ut, ansiktet var illrødt etter disse grusomme skrikene han hadde klart å få frem helt til han gråt seg bort, og munnen ble som en fuglunge som gaper etter luft, uten å få frem et pip mellom intervallene hvor lyden av gråten fik slippe til med full styrke.

«Dette er normalt» svarte de som hadde torturert den lille forsvarsløse gutten hennes,  men det er det ikke. Det er IKKE normalt å torturere små babyer.

Moren glemmer aldri hvordan penisen hans så ut, et åpent stort kjøttsår. Han gråt hver gang moren renset såret og tok på salve etter konstruksjon fra lege. Hun behandlet det som best hun kunne og det leget seg heldigvis raskt, men hva så? Skaden var allerede skjedd. Det var helt forferdelig for en mor selvsagt å vite at hun ikke hadde stoppet dette inngrepet da hun først hadde sjansen.Hun sa til seg selv i årevis at dette var det riktige, og hun håpte at sønnen ikke var livsvarig skadet etter inngrepet. Hun hadde uansett utsatt han for et inngrep som hadde endret han for livet, det kunne hun ikke komme bort fra, og det uten guttens ssamtykke.

Da hun innså at det ikke fantes noen medisinsk institusjon i verden som anbefaler at dette gjøres rutinemessig på barn, ble hun helt knust. Hun hadde virkelig trodd hun gjorde det som var best for barnet på den tiden, og skulle virkelig ønske at hun visste bedre så hun ikke hadde utsatt sønnen sin for dette barbariet.

Prosedyren under en «omskjæring» :

Du tar en liten babygutt og spenner han fast i et apparat som holder beina hans fra hverandre. Det er borrelås-håndhjern for å holde armene og beina på plass så han ikke klarer å bevege seg under inngrepet. Penisen hans blir dyppet i antiseptisk. Den fjerner ingen smerte, skal bare hindre bakterier å gro etter inngrepet.

Den lille gutten kjenner hver en bevegelse de gjør med knivbladet på penishodet hans. Den lille hullet på tuppen av penis blir utvidet med en tang, uten bedøvelse selvsagt, og inngrepet er bare nettopp begynt. Barnet har så mye smerter allerede at skriket henger seg fast inne i den lille kroppen, for så komme ut med galopperende styrke da den endelig løsner i et hjerteskjærende skrik som burde gå fjennom marg og bein på alle som burde være i besittelse av et hjerte i det minste.

Mens blodet pipler ut at det utvidede hullet i tuppen av penishodet, er en klemme festet til huden. forhuden er skrellet tilbake, og avslører det rå og blodige penishodet. En snor festes, jo strammere jo bedre, da er det bare å skjære bort all huden som var der av en grunn, men som mennesker med sin «hysteriske overtro» har valgt å fjerne på friske og sunne guttebarn.

Gud gi meg styrke!

Kilde: #blackmomsblog #circumcision #doulas #childbirth #newmom #newborn#circumstraint