Lærer i Sverige skal ha blitt voldtatt av student i skolen sine lokaler.

En lærer i videregående skole i Sverige skal ha blitt voldtatt av en Statsløs innvandrer.

Den 19-årige studenten er tidligere dømt og må ha arabisk tolk. Han er student ved Brinellgymnaset i Nåsjø, og skal ha voldatt den kvinnelige læreren i skolen sine lokaler. SVT rapporterte om dette for et par dager siden.
Hendelsen skal ha funnet sted på Fredag i skoletiden, og ble meldt til politiet på Mandag. Den mistenkte har vært arrestert siden Mandag, slapp muligens ut på Onsdag.

Politiet ønsker ikke å gå ut med detaljer om den mistenkte, heller ikke hvilken skole han går på. Han vil være suspandert fra skolen mens etterforkningen pågår.

Det offentlige kan avsløre at den mistenkte forbryteren er statsløs innvandrer, så om han blir funnet skyldig og dømt for voldtekt, kan det derfor være vanskelig å utvise han. Den mistenkte har i følge dokumentet behov for arabisk tolk.

I Juni 2016 ble mannen dømt for voldelig motstand etter å ha stjålet fra en butikk. Han skal også ha narkotikaforbrytelser og ulovlig kjøring på rullebladet fra før.

Det er blitt bekreftet fra sosiale nyheter at det er snakk om Brinellgymnsaet. Tidligere har den samme skolen vært i søkelyset fordi det har vært omfattende narkotikahanddel i skoleområdet.

Kilde:

SVT