Rapperen Medin er uønsket på konsert i Paris, frykter ny massakre.

Bataclan sine konserter er kansellert, og dermed er muligens ny vold unngått.

En rapper som har fordømt muhammedanistisk fundamentalisme får likevel ikke spille på en arena der det foregikk en massakre.

Bataclan som ligger i den franske hovedstaden ble verdensberømt da det foregikk et muhammedansk relatert angrep der i 2015.

Den kontroversielle rapperen Medine hadde solgt ut hele to konserter, selv om det var voldsomme protester mot å gjennomføre denne konserten.

Den 35 år gamle rapperen Medine, som har algerisk bakgrunn, har blitt kritisert av flere av familiemedlemmene til ofrene for massakren, og høyresiden, på grunn av hans promo-muhammedanske tekster, skriver den britiske avisen The Guarian.

Selv om han offentlig fordømte muhammedansk fundamentalisme etter angrepene for tre år siden, der 130 mennesker ble drept og over 350 ble skadet, har mange av hans tidligere kritikere startet å høre og tro på hans tekster i sangene.

Han kaller Frankrikes sekulære lov for diskriminering av muslimer i  sangen » Do not Laik».

En uke før angrepene på satiremagasinet Charlie Hebdo i Januar 2015, ble sangen «grusomhet av verdslig» med spørsmål om «fatwaer (dødsdom) på hodene til disse idiotene som laget karikaturtegningene».

person wearing black zip hoodie sitting in front of gray wooden plank wall during nighttime

Rapperen Medine er uønsket på Bataclan. Foto: PexelsAv respekt for ofrene etter angrepene den 13. November 2015, har det kommet en uttalelse fra Bataclan om å kansellere konsertene for å skape ro rundt dette, siden Medine Zaouiche blir ansett som kontroversiell.Medine selv synes denne beslutningen er både trist og smertefull.

«Alt jeg ønsket var å spille på Bataclan» var tittelen på en singel han lanserte tidligere i år.

Marine Le Pen som er leder av National Collection, uttaler på Twitter at hun synes beslutningen om å kansellere konsertene er «en seier for alle ofre for islamistisk terrorisme».

Far til Nathalie Jardin, som ble skutt sammen med 89 andre på stedet, mens hun jobbet med lys på Bataclan, Patrick Jardin – sier det er «fornuftig» å kansellere konsertene.

«Det kan hende vi har unngått ny vold på Bataclan», sa han og tenkte på mange av dem som var blitt stor fan av sangene og tekstene til denne omdiskuterte rapperen.