Maraton-voldtekt: 28-årig iransk migrant tiltalt for å ha voldtatt 15-årig gresk jente i hele fem dager.

Hellas: Denne sjokkerende maraton-voldtekten ble avslørt i forrige uke på den greske øya Kos. Det lokale samfunnet reagerte med sjokk da det ble avdekket at en 28-årig migrant ble arrestert for å ha voldtatt en lokal 15-årig jente i hele fem dager.

Det var en venn av den seksuelt terroriserte ungjenta som anmeldte voldtekten til politiet. Etter anmeldelsen ble politiet sjokkert av hennes forklaring, på grunn av omfanget og all den tiden voldtekten pågikk.

Hun forklarte at hun møtte voldtektsforbryteren den 13. september, hvorpå han lokket henne til det stedet han voldtok henne.

De neste fire dagene truet han henne gjentatte ganger med å drepe henne, og førte henne til et forlatt hus hvor han tvang henne til seksuelle handlinger og samleie en rekke ganger.

Han ble arrestert og siktet for voldtekt av en mindreåring jente og en rettsmedisinsk undersøkelse var en del av etterforskningen.

Det lokale samfunnet er frustrerte og forbannet over å se den stadig økende kriminaliteten begått av migranter, mens de greske myndighetene hverken er i stand til eller villige til å beskytte dem.

Kilde: Newsit.gr.