Marine le Pen`s datter angrepet og slått til blods i hodet.

Datteren til lederen av Franske Front National, Marine le Pen, ble voldelig angrepet og slått i hodet mens hun var ute sammen sin kusine, melder le Parisien.

Angrepet skjedde natt til fredag på en bowling-bar i Nanterre nær Nelson Mandelas plass, hvor de to kusinene på 18 og 19 år var ute for å hygge seg med å spise god mat og spille bowling.

Omkring 2.00 om natten ble politiet tilkalt på grunn av bråk og vold på utestedet. Da de ankom lokalet, fant de de to jentene forslått og med blødende hoder.

To menn på 32 og 47 år ble arrestert. Det opplyses ikke om hverken opprinnelse på de to mennene, eller motiv for deres gjerninger som resulterte i en umiddelbar arrestasjon.

Marine le Pens datter ble omgående fraktet til sykehus, og ble der behandlet for de voldelige skadene. Det opplyses at hun vil anmelde det brutale angrepet.

Lederen for Debout la France skrev dette på Twitter da han fikk vite om angrepet:

«Jeg reagerer med avsky på at Marine le Pens datter ble angrepet. Hvilken skam det er å angripe barn på grunn av deres foreldres meninger…Hvor langt er slike villige til å gå?»

Kilde: le Parisien.