Konfronterte Skavlan: –Ikke fortell meg at du er for mangfold, du vil snarere utrydde alle kulturer.

Den venstreorienterte og mildt sagt svært lite objektive Fredrik Skavlan ble satt kraftig på plass da han intervjuet den konservative amerikanske debattanten Ann Coulter, en kjent forfatter, skribent og politisk kommentator. Sendingen ble publisert på SVT i går, fredag.

Under sendingen ble fenomenet Donald Trump og hans valgkampanje fra 2016 diskutert fra et amerikansk konservativt perspektiv.

Ann Coulter som støttet Trump under valgkampen, ble spurt av Skavlan om hvorfor det er så mange, både demokrater og republikanere som er så sinte på og misfornøyde med Trump.

– Det Trump har vist, og jeg vet ikke om dette stemmer, men jeg har aldri hatet det republikanske partiet så mye, og jeg har undret hvorfor. Det jeg har innsett, og det Trump har avslørt er at det er ikke republikanere mot demokrater, men begge de partiene mot folket, forklarte Coulter.

Da Skavlan spurte om Ann er feminist, svarte hun:

– Altså unnskyld meg, men jeg vet ikke hva det (å være feminist) innebærer i Europa, men i USA innebærer det som regel at man er en sint, mannshatende lesbisk kvinne.

– En av de sakene som Trump har gjort som var veldig smart, var å identifisere «sumpen», eller «the swamp», som er et begrep hun og mange konservative anvender for beskrive en elite og establishmentet av politikere og medier.

Mennesker har som regel vanskelig for å forstå saker før de har et ord på det. Og nå finnes «sumpen», sier Coulter, som mener at «sumpen» gjør hva de kan for å beskytte maktstrukturene i Washington DC mot Donald Trump.

– «Sumpen» hater Trump, siden han fornedrer dem, sier hun.

Skavlan påstår at Coulter vil ha slutt på tradisjonell media, hvorpå Ann kontrer:

– Jeg håpes Trump lykkes med det. Om det er en sak han vil lykkes med, så er det vel akkurat det.

Hvordan blir det med ytringsfriheten da, undrer Skavlan.

– Nei nei, jeg tror på ytringsfrihet. Det er de tradisjonelle medier som ikke gjør det.

Mot slutten av intervjuet ville Ann Coulter gjøre noe klart angående hennes syn på innvandring. Hun forklarer at det er snarere hun som vil verne om mangfolk og ulike kulturer. Dette begrunner hun i at de som verner om masseinnvandring, snarere vil at alle skal være like og at ingen kulturer skal opprettholdes i sine egne land.

– Ikke fortell meg at du er for mangfold. Du vil snarere utrydde alle kulturer. Men om du vil at alle skal bli like, at det ikke skal finnes noen forskjeller så kommer jeg til å våkne en dag og ikke vite om jeg befinner meg i Mexico, Syria eller Sverige, presiserte hun.

I et klipp som har dukket opp på Twitter, beklaget Skavlan seg over at det var vanskelig for SVT å finne noen som kan beskrive Trump «fra den andre siden, fra høyre».

Og med den uttalelsen bekrefter Skavlan sin, SVTs og det massemedias subjektive holdning ovenfor Trump, når han da anser positiv omtale av Trump som noe fra «den andre siden».

Se klippet:

https://twitter.com/twitter/statuses/1048674030608416768

Kilde: Nyheter I Dag.