Russisk-indisk S-400 avtale signert i rubler – ikke dollar.

Den russisk-indiske kontrakten på levering av russiske S-400 luftvernsystem til India er signert i den russiske valutaen rubler, ifølge Russlands visestatsminister Yury Borisov.

S-400 systemet er neste generasjons mobile luftvernsystem, som er kapabelt til å tilintetgjøre mål i luften på en avstand på opp til 400 kilometer.

Myndighetene i Moskva har som hensikt å bruke sin egen valuta i deres våpensalg, i stedet for å støtte seg til den amerikanske dollaren.

Tidlig i oktober undertegnet Russland og India en kontrakt på levering av luftvernsystemet S-400 til en verdi på over 5 milliarder dollar, eller over 42 milliarder kroner.

Avtalen ble signert under Putins todagers besøk i India.

USA uttrykker bekymring over avtalen, og utelukker ikke at det kan utløse iverksetting av sanksjoner mot India.

Erfaringsmessig begynner globalistene å dirigere massemedia når nasjoner og deres ledere begynner å tukle med dollaren som grunnvaluta i internasjonale handler mellom nasjoner.

Både Gaddafi, Hussein og Assad er eksempler på hva som kan skje når man tukler med dollar-globalistene. Så om Indias «ulydighet» ovenfor globalistene fortsetter, så bli ikke overrasket om det på ett eller annet tidspunkt dukker opp hjerteskjærende historier om brudd på menneskerettigheter og brutalitet begått av det indiske «regimet», som de fort kan bli omtalt som. De har irritert vestlig massemedias herrer på to måter; de har handlet våpen fra Russland, og de har begått dødssynden med å omgå dollaren til fordel for rubler.

Det er i tilfelle en slik mediedreining oppstår, verdt å bite seg merke i denne handelen med rubler, eventuelt etterfølgende handler med annen valuta enn US Dollar, og være bevisst på at dagens indiske myndigheter ikke er noe bedre enn neste års indiske regime.

Kilde: Sputnik International.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.