Tommy Robinson kjemper tilbake!

Takket være donasjoner til  Tommy Robisnon mens han satt i fengsel, kan han nå kjempe mot Sky News og andre medier som har fortalt løgner om han i årevis.
Mange mennesker har nå gjennomskuet MSM media verden over, og det er på tide å ta sannheten tilbake igjen.
Som Tommy Robinson i videoen under her sier: «Hadde jeg ikke blitt fratatt alt og havnet urettsmessig i fengsel, hadde jeg ikke fått denne muligheten som jeg nå har som aktivist».
«Dere som har hjulpet meg økonomisk, har nå sørget for at jeg har muligheten til å kjempe sterkt tilbake mot løgner og urettferdighet, og det er mange MSM medier som nå skal saksøkes mot løgner om meg opp gjennom årene. «
Tommy Robinson sier også at «Jeg kommer til å ta familien med meg på fine ferier, og jeg kommer ikke til å ha dårlig samvittighet for det i det hele tatt».
Det vil alltid finnes noen som vil finne noe å ta en for uansett, til og med de som har vært med og donere penger, om de ser at at ethvert menneske også trenger et liv utenom aktivismen.
Mange mennesker, også supportere vil eie et menneske om de har betalt en krone eller to i donasjoner. Det finnes dritt overalt og blant alle typer mennesker. Dette kommer Tommy Robinson til å heve seg over, forteller han i videoen nedenfor her.
Tommy forteller også at han har vært svært dårlig i perioder, men at han aldri kommer til å ta livet av seg. Han bruker ikke narkotika, og om han skulle dødd av en overdose, er  det ikke han selv som hadde inntatt dette.  Det han sier kan vel bety det samme som å si at «dere må drepe meg, for å klare å stoppe meg.»
Tommy Robinson har tilhengere over hele verden, og han ligger nå på en reise til Australia for å takke alle menneskene der, som har støttet han og donert penger til han  for å kjempe for sannhet og rettferdighet.
Rebel Media er vel verdt å følge, og selv om Tommy ikke fikk en krone for aktivismen sin på blant annet Rebel Media, mener han så absolutt at det har vært verdt det.
Som sagt, nå er han i den økonomiske posisjonen at han kan KJEMPE TILBAKE !
Se videoen her:

 

Tommy kjemper tilbake:

Good luck Tommy Robinson !

Gates of Vienna 
You tube