Den kjønnsnøytrale «Hen-drinken» har premiære i Sverige i kveld.

Angsten for at det skal eksistere forskjeller mellom de to eneste kjønnene; mann og kvinne, er det som mest sannsynlig har drevet fram denne politisk korrekte «Hen-drinken».

På Bar Hommage på Söderhalm i Sverige serveres fra i kveld av drinken for deg som ser på det som verdens undergang at kvinner og menn har forskjellig smak, også når det kommer til hva de vil leske seg med i løpet av en tur på byen.

Drinken som går under navnet «Hen-drinken» har sett dagens politisk korrekte lys via et samarbeid mellom wiskeyprodusenten Tullamore DEW, seniorforskeren Johan Swahn og bartenderen Josephine Sondlo.

I kjent kulturmarxist-påvirket stil sier Johan Swahn at det er på tide å ta et oppgjør med «utdaterte smaksnormer» om hva som er typisk mannlig i forhold til kvinnelig, og beskriver også at drinken er laget for å stille spørsmål ved kulturelle forskjeller koblet til smak.

Altså, han stiller ikke spørsmål til kjønnsforskjeller knyttet til smak, men «kulturelle» forskjeller. Dette muligens fordi i hans (hens) verden formanes en ønsketenking om at kjønn ikke eksisterer, i alle fall ikke to, men at eventuelle forskjeller er en sosial konstruksjon.

– «Hen-drinken» har en avveid sødme for å tiltale mannens forkjærlighet til det som er søtt. Samtidig balanseres den opp med syre og et hint av beskhet, for å ikke sjokkere kvinners ofte mer følsomme smak.

Hmm, kvinner og menn eksisterer altså likevel. Litt forvirrende, men det er vel det som er meningen. Identitets-forvirring og er suksessoppskriften om man ønsker å bryte nede både folk og nasjon. Og er det noe svenskene er gode til, så er det akkurat det.

Basen i Hen-drinken består av blant annet kaldbrygget Sencha-te og Champagnesukker.

– Foruten å ha lett etter en balansert og spennende smakskombinasjon, har jeg anvendt Champagne som tradisjonelt assosieres med fest og luksus, fremfor sosialt konstruerte kjønnsroller, sier altså bartender Josephine Sondlo.

Kilde: Stockholm Direkt.

Tørster du etter å få smake Hen-drinken? Benytt vårt kommentarfelt.