«Godt integrert» migrant mistenkt for å ha drept den tyske millonæren som hjalp han.

Syriske Mohammed Omran A. ble av mange betegnet som en godt integrert mønsterflyktning fra Syria. Nå er han mistenkt for å ha drept mannen som hjalp han og ga han bolig.

Den tyske millionæren Michael R. var en mann som viste stor bekymring og omtanke for flyktningeproblemet, og ville så gjerne hjelpe.

I 2015 møtte Michael den syriske flyktningen Mohammed, som han var så hjelpsom mot at han til og med lot han bo i sitt hus.

Mohammed ble sett på som en meget godt integrert flyktning, og hans lærer sa han hadde tilpasset seg det tyske samfunnet meget godt. Læreren kalte han en mønster-flyktning, da han lærte tysk på kun seks måneder. Syreren jobbet på kafeer for flyktninger og klesbutikker.

Les også: Et gigantisk flertall av japanerne ønsker ikke flere enn 65 flyktninger pr. år.

I forbindelse med at Muhammed giftet seg med en syrisk kvinne, ga Michael han et nytt hus.

Kort tid etter at Mohammed flyttet inn i sitt nye hus, holdt han en bryllupsfest som var så høylytt og bråkete at det fikk naboene til å reagere.

Hva som skjedde deretter er uklart, men den 3. november ble Michael funnet død, og ifølge tysk politi er Mohammed den hovedmistenkte til ugjerningen, og er arrestert.

Syreren nekter å ha begått drapet, men etterforskningen vil fortsette.

Kilde: Bild.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.