Sverige: Kartlegging viste høy andel av dømte for voldtekt var født i utlandet.

SVT:s Uppdrag granskning gjorde en kartlegging tidligere i høst som viste at 58 prosent av de som dømdes for voldtekt var født i utlandet. Det gir kanskje et bilde av at dagens sitat er verdt en deling.

Dette er et tema som virker å være vanskelig for mediene å snakke om. Dette har selvsagt betydning for hvordan folk ser på dette med å åpne opp grensene. Når det kommer til overgrepsvoldtekter er tallene enda dystrere. 99 av 112 gruppevoldtektsmenn hadde utenlands opprinnelse.

Det er ganske sykt at det er liten vilje for å fremskaffe slike tall:

– Vi borde ha forskat på det här betydligt mer intensivt. Nu kanske inte jag är den största syndaren, för jag har ändå gjort en del sådan forskning. De andra har inte gjort många knop alls. Det är illa, säger kriminologen Jerzy Sarnecki till SVT:s reportrar.

Er Staten i ferd med å kvele faktakunnskap. Det er i allefall mye som tyder på at de presser ytringsfriheten i innvandringsdebatten til det ytterste. 

FN avtalen viser dette tydelig. Kritikk av migrasjon vil bli kriminalisert.

https://www.facebook.com/1809272899164717/videos/261094824574653/

SE VÅR SERIE OM TIDENES HELSESKANDALE:

BIG PICTURE: AV TIDENES STØRSTE HELSESKANDALE