Enorm sløsing i rettssak som kommer ut av en sak som minner om » Tolga saken. «

Meninger : Vidar Gustad
Skribent Alternativ Media

I dag ble det avholdt en rettssak i Ringerike Tingrett. En bestemor stod under tiltale. En parodi av en rettssak skal vi tro de som forsvarer kvinnen. Store ressurser brukes på å beskytte barnevernet mot noe som ikke burde være en trussel. Det sier det meste om dagens barnevern. 

Saken har likheter med Tolga saken.  Sylvia Ensby på 90 tallet ble diagnostisert lett psykisk utviklingshemmet og denne diagnosen ligger til grunn for at Sylvia Ensby´s barn ble tvangsadoptert.  Sylvias mor Ruth Ensby  hadde ALDRI hørt om denne diagnosen og det kom selvsagt som et stort sjokk på henne når hun mistet sitt barnebarn på bakgrunn av en diagnose hun ikke viste om. 

Diagnosen ble i sin tid satt av en fastlege ( !!), men to senere raporter viser noe annet. Hun har lærevansker. Hun hadde forsinket taleutvikling og dysleksi.  For å gjøre en lang historie kort. Sønnen ble før en sak tingretten testet av psykolog. Gutten fikk påvist en skjevutvikling. Dette gjorde at de fant grunnlag for å fjerne sønnen fra foreldrene fordi de ikke kunne håndtere et barn med denne typen utfordringer.  

Det ble oppsatt verge i Tolga saken. Det var selvsagt ille.  Det var ikke måte på hvor mye oppmerskomhet dette fikk. MEN nå når det gjelder barnevernet er MSM mediene temmelig stille. Når du mister et barn  og barnebarn mister du ikke bare friheten. Du mister mye av grunnsteinen i livet.  Hele greia virker temmelig sykt for dem som har fulgt med Ruth Ensby vet også at hun er en kvinne som ville bidratt i oppdragelsen av barnebarnet. 

Vi har innhentet noen kommentarer fra sentrale mennesker i forsvaret av barneverns barn i Norge i tillegg til en uttalelse fra superbestemor Ruth Ensby. 

Marius Reikerås skriver følgende på sin facebook profil:

«Du skjønner at systemet er ute av kontroll, når to av barnevernskonsulentene i saken mot Ruth Ensby,møter med personlig politieskorte.»

Tenk dere denne ressursbruken inn mot det mest betente temaet vi har i Norge ved siden av innvandringspolitikken. Hva er dette? Det er totalt galskap. Denne rettsaken må koste uhorvelig mange penger og hvem er det som tjener på dette? Advokater? Dommere? Politistaten som kan be om mere penger?

Rune Fardal ble forhindret fra å filme, men han kommer med denne kommentaren fra dagens rettsak: 

«UTKLASSING! Da er saken i Ringerike Tingrett over. Aktor fremsto med autoritet…..helt til Marius Reikerås begynte snakke. Da var det ren utklassing. Aktor bare sank sammen, dommerne forsto at her sto de ovenfor en jurist av en helt annen dimensjon enn det aktor hadde fremvist. Det var et slitent B-lag som plutselig møtte den juridiske menneskeretts elite!

Ruth Ensby kan gå med hevet hode i motsetning til barnevernsansatte som kom med politieskorte i retten, en maktdemonstrasjon som latterliggjode dem.» Fardal mener det var ren knockout:  

Ensby 1 – barnevernet 0 

Vi i Alternativ Media har bedt Ruth Ensby om en kommentar fra dagens rettssak. 

«Jeg synes det gikk veldig bra og spesielt Marius Reikerås fikk frem gode poenger som gjorde at jeg føler meg trygg på at alle som var til stede følte hvor rettferdigheten ligger i saken. Det som forundret oss mest var at de i barnevernet kom med politieskorte. Så farlig kan vel ikke en bestemor være..

Utfallet er jeg ikke sikker på. Det er for mye som er ulogisk i samfunnet i dag til at jeg tar noen seier forgitt. Et nederlag vil jeg ta med fatning og bruke som motivasjon.»

Dom i saken faller 4. Januar.

Bakgrunnsinfo: