Muhammedanere kaller de drepte jentene vantro horer på minnesider…

Selv om minne-sider og profiler til de dreptes etterlatte blir spammet ned med hat fra jihadister og muhammedanere, prøver våre statsledere å få folket i julestemning, og prøver å dysse drapene ned som en fryktelig og ondskapsfull hendelse.
Det er skremmende å være vitne til dette når en vet så altfor godt hva det er de prøver å skjule for almenheten.
Jeg kjente personlig den drepte norske jenta og hennes familie.  Dette er en familie med et helt annet synspunkt enn meg her, bare så det er sagt. Hvert fall har de hatt et helt annet synspunkt. Nå vet jeg ikke om de vil fortsette å lukke øyne og ører eller innse sannheten selv, bare fremtiden vil vise. Maren kommer uansett ikke tilbake igjen, samme hva som skjer. Dette er en familie som trodde godt om alle og var/er sterkt imot stigmatisering…… I utgangspunktet kan det være en fin ting, men som kan få uante følger om en er naiv og godtroende i et og alt, dessverre.
Den totalitære ideologien muhammedanisme FORKLEDD som religionen islam er derimot ikke noe å ta sjanser med, ei heller å spøke med. Den totalitære ideologien muhammedanisme er ramme alvor, og den kan utslette deg og din familie bokstavelig talt.  Det har vi sett beviser på flere ganger før, selv om mange marxister og sosialister fortsatt nekter for dette og går i fakkeltog «for et varmere samfunn».
Vi må totalforby praktisering av muhammedanismen på lik linje med nazismen. Nulltoleranse må innføres umiddelbart i Europa.  Jeg er ikke født i går, og vet at det antakelig er helt umulig å få til med et så splittet folk som vi jo er, men vi må aldri slutte å opplyse og spre den kunnskapen og bevisene vi sitter på.
På den drepte danske Louisa Vesterager Jespersen sin minneside kunne Free Speech Blog meddele at muhammedanere bosatt i Danmark jubler over henrettelsene av disse to kvinnene. Også muhammedanere fra andre steder i verden, som  for eksempel marokkanere har lagt ut ufyselige kommentarer.
Marokkanere lever i stor grad av turisme og de som jobber innen turistnæringen tar selvsagt offentlig avstand fra disse terrorhandlingene, for de er redde det kan skade turistnæringen i landet. Kvinner kledd i niqab stod til og med frem i media og tok avstand fra drapene. Niqabkledde er neppe bare opptatt av at «Gud er god».  Å gå tildekket så det bare er øynene som viser er for meg veldig ekstremt, ikke bare spesielt og annerledes.
Det skal også ha blitt nevnt i MSM media at drapsstedet hvor jentene ble funnet vurderes oppkalt med jentenes navn. Om det er for å sette dette stedet skikkelig på kartet som en turistattraksjon, eller om det er for å vise at her følger de sharialovene til det ytterste, er ikke godt og si. Selvsagt tar flere marokkanere avstand fra denne groteske handlingen på alle mulige måter, ikke alle er ekstreme muhammedanere. Det finnes selvsagt ufarlige muslimer som oppriktig tar avstand fra terror. Men hvorfor kommer ikke da flere muslimer rundt omkring i Europa på banen og tar offentlig avstand fra vold og terror som dette?!
Her er et lite utdrag av de tusenvis av kommentarene muhammedanere har lagt ut. Hyllest av drapene og uttalelser som at de fortjente dette, vantro horer osv…

Her er det en muhammedaner som sverger at han vil drepe en milliard turister alene.

En marokkaner som mener det å halshugge kvinner er rettferdig.

Så en muhammedaner som er stolt av å være en barbarer.

En irakisk muhammedaner fortsetter i samme spor.

Her en muhammedaner som benytter muligheten til å hylle Palestina, Syria og Jemen.

En annen muhammedaner kaller de drepte kvinnene for horer.

Her blir en person halshugget av en muhammedaner.

Tre kniver og latterfjes fra enda en muhammedaner.

Denne muhammedaneren omtaler kvinnene som vannmeloner.

Her skal videoen av henrettelsen, halshoggingen ha vært tilgjengelig tidligere, ikke nå lenger.

Enda en hånende muhammedaner som kommer med en stygg kommentar.

En muhammedaner ønsker at morderne skal bli velsignet for udåden.

Illustasjonbilde av en lyshåret kvinne og  en muhammedaner fra enda en barbarer.

Så er det en muhammedaner som ønsker å se drapsvideoen.

Mer kniver og ansikter.

Den marokkanske muhammedaneren skriver at han er stolt over det som har skjedd.

Bilde av en henrettelse.

En muhammedaner tagger en annen muhammedaner, og synes tydeligvis det er storveis at jentene er blitt drept på grusomt vis.

Marokkansk flagg fra en annen muhammedaner.

Lignende kommentarer er lagt ut på minnesiden til Maren og på etterkommernes Facebookvegg som i skrivende stund er logget ut av Facebook.

Hvorfor skriver ikke MSM media om dette barbariet som skjer mot de stakkars etterlatte? Skulle det ikke være mer enn nok å takle de grufulle drapene mot det kjæreste de hadde?
Vi er helt nødt til å ta tak i det som skjer over hele Europa for tiden. Nå med FNs migrasjon- og flyktning-avtale kan vi bare erindre hva som kommer til å skje i gatene hvor barna våre leker og oppholder seg….

«Kjemp for alt hva du har kjært»

Kilde:

Freespeech blogg

faktasiden.nomuhammedanisme