God start på SPLEIS for Gangster GRANDMA.

Vi velger å kjøre en SPLEIS på en uke, men vurderer å oppette en ny til støtte for familien når saken er omme.

STØTT SPLEISEN HER 🙂

SPLEIS FOR RUTH ENSBY ( GANGSTER GRANDMA)

Eller del gjerne SPLEISEN slik at andre ser sitt snitt til å støtte saken:

Støtt Ruth Ensby (72) i kampen mot myndighetene. Støtt ytringsfriheten og krev bedre rettssikkerhet!


Vi har valgt å følge denne familiens sak siden den er prinsipiell viktig på flere punkter. Ensby saken har en dimensjon inn mot TOLGA saken siden grunnlaget for at barnevernsaken startet var en ugyldig psykiatrisk diagnose. Konsekvensene for familien er enorme. Den har mange sider ved seg når det gjelder ytringsfrihet. Det er mange aspekter vi kommer til å touche innpå her på Alternativ Media som berører NETTOPP denne saken.

Jeg håper at jeg slipper å spytte inn veldig mye penger de siste dagene for å få i havn denne aksjonen og sikre minst 10 000 til familien i første omgang. Små summer og delinger gjør at jeg kan komme i havn.

Som vi ser en ganske fin start på dag en, men vi kan så mye mer. Selvsagt håper jeg på mer enn 10 000 kroner i løpet av denne uken, men det er MITT MINSTE MÅL.

Jeg vil understreke at jeg ikke har noe personlig forhold til familien utenom at saken er for meg en av de viktigere sakene for å belyse GALSKAPEN i barnevernet.

Vel jeg må innrømme – jeg begynner å få et personlig forhold til dem. Denne saken OPPRØRER meg slik mange andre saker i det GALSKAPS systemet som nå avkles gjennom FAMILIEKANALEN, MARIUS REIKERÅS, ALTERNATIV MEDIA og flere andre kanaler.

Dette er den første SPLEISEN jeg holder for noen sak. Hjelp meg å lykkes med mitt mål. STØTT EN PRINSIPIELL VIKTIG SAK.