Macron er tydeligvis desperat og spør «folket» hva de ønsker.

 Titusener «gule vester» har protestert mot Macron sin politikk i hele 9 uker. Det startet lenge før Jul og har tatt seg til nye høyder nå i 2019.

Emmanuel Macron har innsett at noe må gjøres, og sist Lørdag var det mer enn 80 000 franske demonstranter som tok til gatene mot Macron sin politikk.

Macron prøver sannsynligvis å nå folket med å skrive et brev til den franske offentligheten med en bønn om å jobbe sammen for nasjonen. Han skriver «at med håpet skal man overvinne frykten og komme til en felles løsning». Da spørs det jo hvor mye «folket» (de gule vestene) stoler på eliten etter å ha gått på nederlag etter nederlag de siste årene, både når det kommer til økte skatter og økt innvandring, som jo er direkte årsak til mange av disse høye skattene og avgiftene.

Emmanuel Macron ønsker også å få til en offentlig debatt for å nå «folket». Det er litt usikkert hvordan han planlegger dette, men det spekuleres i om borgere kan delta i sine lokale kommuner. Målet med denne eller disse debattene er å finne klarere løsninger for å overvinne de problemene og den alvorlige krisen landet står overfor i dag.

Det store spørsmålet nå er om Macron innser at det er mye som står på spill for sin egen del, og at hans makt henger i en tynn tråd.

Kilde:Voice of Europe

Les også:

 Ytre-venstre-og-ytre-hoyre-star-sammen-mot-globalismen-med-gule-vester-aksjoner-i-europa/