Skal vi godta den rasismen og mobbingen vi blir utsatt for i vårt eget land, ofte fra våre egne?

Spesielt det siste året har jeg lært utrolig mye viktig om hva som skjer i verden i dag. Jeg har kommet i kontakt med mange mennesker som er så dyktige at jeg nesten får frysninger til tider. Det er nesten som om jeg lurer på om enkelte har utenomjordiske aner, for de virker for intelligente for denne verden. Jeg suger til meg kunnskapen, som et spedbarn suger melk fra morens bryst. Det er spennende, skremmende, utrolig og helt uvirkelig mye av det som kommer frem i dagen fra den mørkeste avgrunn, løftet frem av fantastiske mennesker.

Det som skjer rett foran øynene våre hver eneste dag, lukker de fleste øynene bevisst eller ubevisst for. De nekter å se kvinneundertrykkelsen, rasismen mot våre egne, mobbingen av våre egne, hatet som lyser mot de som velger å tenke selv. Redselen for at noe fryktelig kan skje deg hindrer deg i å gå mot strømmen. Du kan risikere å få barnevernet på nakken som «passende» straff., du kan miste jobben, for ikke å snakke om når du skal søke ny jobb, hvor lett er det ?, du kan miste kontakten med familie, «venner», naboer, bekjente og du kan føle deg uglesett i sosiale grupper og lag.

Det finnes også en følelse som ikke kan sammenlignes med noen andre følelser, som er positiv i all sin prakt… 
Du er uendelig stolt over å tørre å gå mot strømmen. Det er ikke fritt for at du forakter de som følger strømmen, men det er ikke alle mennesker som er født med like sterk vilje og pågangsmot, så derfor må en bære over med dem. Det er også en mektig følelse når en merker at enkelte ser opp til en, selv om du er liten som meg. Det finnes nemlig nok av «tøffe» karer som skvetter av sin egen skygge. De fleste er redde for å miste anseelse og respekt i flokken, den saueflokken som går MED strømmen. Jeg har lite til overs for den flokken, og flere av dem hater meg intenst nettopp på grunn av min åpenbare forakt mot dem.

Å tørre å risikere alt for sannheten er den eneste vegen en kan vinne frem på. Globalismen, nazismen og muhammedanismen er sammen så sterke at vi må gi alt vi har og litt til for å bekjempe denne ondskapen. 
Jeg er overbevist om at vi kjemper en kamp mot ondskap, og jeg er overbevist om at vi har gode makter med oss som løfter oss opp hver gang vi faller, for å tvinge oss til å fortsette der det hadde vært mer naturlig å gi opp.

Det er viktig å ikke la hatet få styre oss, da råtner vi bort innvendig og har ingenting å gi av oss selv til andre. Det er alltid noen som har det verre, og det er viktig å være til nytte for andre som trenger deg. Det som har blitt min styrke er å kjempe for menneskerettigheter og frihet for de som har det enda verre enn meg. Da kan en ALDRI knekkes, for det finnes ALLTID noen som har det verre.

«Kjemp for alt hva du har kjært».

Min viktigste kilde for læring har de siste fire årene vært Faktasiden.Muhammedanisme

meretehodne

meretehodne

49, Hå

Jeg er det optimale svaret på en ekte Frihetsforkjemper. Jeg kjemper med nebb og klør mot totale ideologier som muhammedanisme og alt som kan ødelegge tryggheten og friheten for våre etterkommere. Jeg elsker mennesker, men jeg hater totalitære drapsideologier. Skriver litt generelt under politikk og samfunn innimellom, men med hovedvekt på totalitære ideologier, spesielt muhammedanismen da. Muhammedanismeordet ble brukt i 350 år, før revolusjonen i 1979 da det ble bestemt at muhammedanismeordet skulle » foreldes » og byttes ut med ordet islam. Hvordan kan dette være mulig, så lenge muhammedanisme og islam ikke betyr det samme ? Muhammedanisme er en totalitær ideologi forkledd som religionen islam. Mye mulig kan denne løgnen ødelegge friheten i hele Vesten og resten av verden.

Kategorier

Arkiv