Merkels sikkerhetspoliti skal overvåke AfD (Alternative für Deutschland).

Det globalistiske regimet i Tyskland tar nok et steg i retning diktatur og Stasi-tilstander nå når den nye lederen for sikkerhetspolitiet opplyser om at de vil overvåke Merkels lovlige politiske motstandere i AfD.

Ifølge tyske Fokus Magazine har den nye lederen for sikkerhetspolitiet (Bundesamt für Verfassungsschuts), Thomas Haldenwang, annonsert at de har planer om å legge AfD under sin overvåning.

I november i fjor skal Merkel ha tvunget fram daværende sjef for sikkerhetspolitiet, Hans-Georg Maasen, sin avgang. Maasen var motstander av sikkerhetspolitiets overvåking av AfD. Han hadde også kritisert Merkel for en nærmest nazistisk heksejakt i slutten av August i Chemnitz.

Les også: Angela Merkel fordømmer sine egne landsmenn som er illsinte etter knivdrapet i Chemnitz.

Ifølge en pressemelding på Bundesamt für Verfassungsschutz sin egen nettside opplyses det at AfD i sin helhet vil bli et subjekt for etterforskning. Det opplyses også om at partiets ungdomsorganisasjon Junge Alternative mistenkes for å bedrive aktiviteter som strider mot grunnleggende demokratiske lover og regler.

Ifølge AfDs utenrikspolitiske talsmann Petr Bystron er dette ren propaganda for å skade partiet. Han sier at sikkerhetspolitiet har undersøkt partiet i månedsvis og publisert en tusen sider lang rapport som inneholdt ingen bevis som helst på at de har bedrevet noen ulovlig aktivitet.

Bystron mener at dette er en svertekampanje foran det kommende Europa- og delstatsvalget – et valg hvor det ligger an til et valgskred for AfD – og at dette da er satt i sving for å finne en metode for å angripe partiet hans.

Han legger til at dette er det samme sikkerhetspolitiet som har tillatt islamistiske terrorister å bevege seg fritt, som eksempel Anis Amri som i 2016 kjørte en lastebil inn i Berlins julemarked og drepte 12 personer. Sikkerhetspolitiet er kontrollert av de regjerende partier, som ikke nøler med å bruke dem som et våpen for å undertrykke deres politiske motstandere.

Kommentar av Ronny Rønning:

Som Petr Bystron sier er det allerede gjennomført omfattende undersøkelser og etterforskning av AfD, uten at det er funnet noen bevis for noen lovstridige handlinger.

Det er ingenting som tyder på at det vil bli avdekket noen kriminelle handlinger utført i partiets navn denne gangen heller, i hvert fall ikke i noen større grad enn hos de andre partiene, men det i seg selv vil ikke frita AfD fra noen negative konsekvenser.

Det at partiet er under etterforskning og overvåkning – og særdeles at partiet som heltet demoniseres på denne måten – er skadelig i den forstand at partiet påvinges et mer radikalt image, noe som igjen kan risikere at flere tyskere vegrer seg for å tilslutte seg påartiet, det være seg som medlem, velger eller å offentlig tørre å snakke positivt om partiet og promotere AfD.

Men det er vel kanskje det som er meningen?

Når du deler våre artikler, bidrar du i kampen mot massemedia.