Den Jødiske barbereren som nektet å trimme Hitlers bart.

Leserinnlegg av Howard Widding – 18.12.2018

Dette er IKKE historien om den Jødiske barbereren som nektet å trimme samt vokse Hitlers bart, men det kunne ha vært det, for historien er egentlig akkurat den samme, og den er faktisk fra vårt eget land.

Men det var ikke en Jødisk barberer, og det var heller ikke Hitler som kom på hans dør, ja det var faktisk ikke menn i det hele tatt i den virkelige historien, hverken Jøder eller Nazister, men historien er akkurat den samme.

Denne historien handler om dame- og herrefrisøren Merete Hodne som nektet en falsk provokatør i politisert islamistisk kostyme på høyde med full nazi uniform adgang til sin salong.

Merete Hodne er i forveien landskjent for sin motstand mot politisert islam, og provokatøren hadde ingen andre formål med visitten enn å provosere frem den episoden som oppsto. Det er derfor ikke så rent lite frekt det hun gjorde, nemlig saksøke Merete Hodne for at det planlagte besøk gikk akkurat som planlagt.

Den slags adferd burde fått en brutal bråstopp i våre domstoler, for om ikke dette er å betrakte som plagsom og hensynsløs adferd, hva er det så?

Merete Hodnes opplevelse av dette møtet var akkurat som den Jødiske Barbereren som fikk Hitler på visitt der han ville ha stusset og vokset barten, noe ingen Jøde med selvrespekt ville gjort, man kryper ikke for svin, ingen lov kan tvinge ett menneske ned der, slettes ikke en der hele settingen er ett komplott som dette her, for dette var som alle VET, ikke en kunde i det hele tatt, hun kom KUN for å lage denne episoden.

Påkledningen var SORT fra topp til tå, helt i tråd med påbudene fra den ekstreme islamist gruppen The Islamic Brotherhood som står på USAs liste over terror organisasjoner, altså er dette og regne som en Terror uniform, og som er ett symbol for en ideologi som ikke står tilbake for hva Nazistene sto for, altså ett antrekk på linje med Nazi uniform fra Waffen SS, med hakekorset , dødningehoder og det hele.

La meg minne om visdomsordene til den Tyske Thomas Mann
“Når toleranse gis til ondskap, er det en forbrytelse”

De som ikke kjenner til The Islamic Brotherhood kan se denne dokumentarfilmen fra Engelske The Guardian på Youtube, men jeg advarer om særdeles sterke sener.

https://www.youtube.com/watch?v=30byH2nLhF8

Påkledningen var altså IKKE ett symbol for religion, men for politisert islam, og den har ingen krav på beskyttelse som det Domstolene ser ut til å tro. Domstolene kan heller ikke ha unngått å få med seg at provokatøren og skuespilleren i islamist terror kostymet ikke er troende til annet som nye provokasjoner og plagsom adferd, mens Islam IKKE hennes religion eller tro. Dette har vært “all over the news” og derfor er noe alle vet, så det er i alle fall ikke graderte statshemmeligheter Domstolen ikke har tilgang til.

http://lenaandreassen.blogg.no/1489314745_kastet_hijaben_og_klrne_etter_og_ftt_merete_hodne_dmt_for_rasisme_.html

På tross av all denne kunnskapen, kunnskap om at vedkommende var en provokatør kun troende til nye lovbrudd, og at det islamistiske terror kostymet IKKE tilhører Islam, men en ekstrem retning som enhver politiker i vår del av verden har uttalt skal bekjempes, lar altså Norges domstoler seg bruke for å smadre livsverket til en Frisør?

Begrepet “hårsår” blir fattig her, for domstolene oppfører seg ikke kun som om at det var de personlig som var blitt krenket og derfor har tapt gangsynet i egen inhabilitet, nei de oppfører seg faktisk som om Merete Hodne hadde rykket alt håret av hodene deres, hår strå for hårstrå, for så å ta tånegler og fingernegler mens hun var igang.

Ja hvordan kan de ellers forsvare konsekvensene av sin egen dom om det ikke var hevn for noe? Hun taper sin jobb, sin arbeidsplass, sin sosiale anseelse, og hun har tapt uhorvelig med penger, også til å erstatte folk som ikke har krav på 5 øre, men selv står i skyld den andre vei.

Ja hvordan kan Domstolene mene at en som driver en redelig forretning skal underkaste seg falske provokasjoner som dette, vis ikke vil domstolene bidra til ikke kun gjøre livet surt for de og for god ordens skyld bistå til å frata de det som var livet deres?

Bortsett fra at Merete Hodne høyst ufrivillig og slettes ikke etter eget ønske ble den Jødiske frisøren som fikk Hitler på besøk for å trimme og vokse barten, men nektet han det, hva galt har hun gjort for å fortjene den straffen som er konsekvensene her, og har hun noe ansvar for det komplottet andre planla og utførte mot henne? 

Er det noen som mener at konsekvensen er proporsjonal i forhold til “lov-bruddet”, som jo er forutsetningen for det hele? 

Her har altså våre myndigheter siden krigen mot terror ble fyrt igang den 11.september 2001 varslet at politisert islam og terror organisasjoner som The islamic Brotherhood, de skal bekjempes med alle midler 24/7 til de er borte, så selv om den krigen her kjører på 18 året er dette fremmed for Norges domstoler.

Folket verden over har frasagt seg deler av sin egen frihet i den kampen. Vi har alle måtte godta en langt mer omfattende overvåkning og en rekke sikkerhets-tiltak som vi møtes av på reise, nettopp grunnet Terror organisasjoner som The Islamic Broderhood.

Dette har altså IKKE Norske domstoler fått med seg i den nå vel 17 år denne info har vært tilgjengelig, og veldig lett tilgjengelig? Ja forklar meg hvordan kan domstolene ha unnlatt å få meg seg det signalet fra politikere verden over, ikke kun våre egne?

Saken oser av både mangel på kompetanse til å forstå hva som er Religion, og hva som er Politikk, men her er jo så mye mer, for når vi faller ned til ett nivå der Domstolene ikke forstår at Religion er en privat tros sak, og at en som ikke tror ikke er religiøs, og derav selvsagt ikke kan påberope seg å ha fått krenket seg og sin religion må den absolutte bunnen være nådd.

Det sier seg jo selv, at jeg som IKKE er Jøde, jeg kan ikke ta på meg en Jødisk kalott og vandre inn i Muslimske strøk av Oslo, KUN for å provosere, og deretter hevde at jeg er utsatt for Jøde-hat og Antisemittisme, for jeg er hverken Jøde eller Semitt i den situasjons, kun en provokatør som er ute etter å skape kvalme, og det skal ikke domstolene hjelpe noen til, men det har de gjort her.

Man skulle tro Domstolene nøyde seg med det, men en ulykke kommer sjelden alene heter det jo, så hun var ikke før tråkka ned i rennesteinen av denne provokatøren med domstolens upåklagelige bistand før hun ble anklaget for å være rasist og nazist, og det i all offentlighet.

Men det var ikke en sleivkommentar fra en anonym profil på Facebook, neida, her var det noen som under fullt og eget navn faktisk så sitt snitt til å tjene seg penger på å urinere på Merete Hodne mens hun lå i rennesteinen domstolen hadde kastet henne i, så her skulle de selge hennes tragedie og det justismord hun var utsatt for som underholdning for egen profitt.

Merete Hodne selv blir altså fratatt alt hun eier å har for å nekte en provokatør adgang, mens Torkildsen lever av å krenke Merete Hodne og hylles for det, og med den samme rettens velsignelse. 
Hva er det jeg ikke forstår her? 

Den samme domstolen tillot OGSÅ at denne banden kynikere som ville tjene penger på Meretes ulykke fikk omgjøre domstolen til sitt eget Teater der de kom i fengsels kostymer for å sikre markedføringen og derav billett inntektene, noe som jo viser at dette ikke var en rettssak i det hele tatt.

Dette var ikke annet enn ett politisert Sirkus der en Norsk Dame med urette fikk smadret sitt liv, sitt arbeide, sin økonomi og sin fremtid, og det finnes ikke moro i det hele tatt.

Ja hva er en krenkelse EGENTLIG, og hvem er det som er krenket her?Denne domstolen er ikke kun tvetydig om det forhold de synes å ha snudd det hele på hodet, der de dømmer offeret for krenkelsene hun er utsatt for.

Howards opinion tatt tak i denne saken, så dommerne og andre involverte vil ikke får fred før de har gjort det eneste riktige, det er å legge seg skinnflat, ikke en, ikke 2 men minst 3 ganger, der de også beklager oppriktig, og erkjenner at de lot seg missbruke av en provokatør for å smadre ett annet menneskes liv og at de selvsagt tar det hele og fulle ansvar for enhver erstatning herunder. 

…sorry folks, her er ikke ett valg B, for Howard er ikke en som lar seg kue av banditter, men en som setter skapet der alle viste det skulle stå,

…stay tuned…..


Publisert av

Howard Widding

En som ikke lar seg kue av banditter.