Ingen er lenger trygge i våre vestlige samfunn.

En 50 år gammel kvinne fra Sverige som driver med oppdrett av hunder, var sikker på at nå var dagen hun skulle dø kommet.

Hun hadde seks Golden Retriever valper som var lagt ut for salg flere offentlige steder. I følge Samhällsnytt  ble kvinnen angrepet da hun var på veg ut med valpene. Tre maskerte menn sprayet henne med en rød farge i ansiktet og slo henne hardt i hodet med en hard gjenstand. Hun besvimte, og våknet av at mennene prøvde å knekke nakken hennes. I stedet for å fullføre drapsforsøket holdt de henne for munn,øyne, hender og føtter mens de snakket på gebrokkent svensk, og helt tydelig et utenlandsk språk. Det var ingen tvil om at dette ikke var etniske svensker.

Etter at mennene var forsvunnet med valpene ringte kvinnen sin mor som fikk på plass ambulanse og politi. Hun hadde blåmerker over hele kroppen, et knokkelbrudd, og en skadet hornhinne. Det er helt tydelig at dette angrepet var et planlagt overfall, og stjeling av hundene var motivet. De siste dagene har det vært mange annonser med Golden Retriever valper tilsalgs rundt omkring på nettet. Dårlig skrevet svensk og lav pris er felles for disse annonsene.

Det finnes tydeligvis ingen grenser for hva «berikelsen» rundt omkring i vestlige land er i stand til å gjennomføre, og det er alltid uskyldige mennesker og også dyr tydeligvis, som må lide.