GULE VESTER: VOLDELIGE ELEMENTER BØR FJERNES.

De Gule Vestene fortsetter å vokse i Europa. I Frankrike har de nå holdt på i 10 uker og vi både ser bilder av stygg bruk av vold fra politiet side. Dette forsterker inntrykket av at det er en revolusjon på gang og alt tyder på at folkemengdene forsetter å vokse uke for uke.. Det går ulike rykter med tanke på antall skadde og drepte så vi skal være forsiktig å komme med tall. Vi snakker trolig om flere dødsfall og mange som er alvorlig skadet. Folk må begynne å legge merke til hvor lite Main Stream Media dekker og hvor lite sannhet de kommer med. Det er horribelt at MSM mediene ikke har dette som førsteside opplag eller ekstra sendinger. Dette er STORT i Europeisk målestokk og en svært alvorlig situasjon som de dysser ned.


Mye av volden fra demonstrantene er trolig fremprovosert av grupper som ANTIFA – antirasister og lignende grupperinger. Dette er noe man viste ville komme. I tillegg er det alltids voldelige folk som » hiver seg på». Venstre ekstreme ønsker å gjøre de gule vestene om til å fremstå som høyreekstreme og helst nazister. De blir de nyttige idiotene for politiet og myndighetene som gjerne lar de slippe unna. Det er bilder som viser at politiet gjør lite for å stoppe endel av dem som stater å lage kvalme.


På denne måten kan politiet rettferdiggjør bruk av våpen og voldelige metoder. Dette er ikke hensiktsmessig for det viktigste nå er jo at denne demonstrasjonen vokser og vokser. En opptrapping av vold vil jo kunne føre til at mage vegrer seg for å stille i gatene. Jeg tror de gule vestene må dyrke sitt fredlige image og må begynne å vurdere hvilke grep de skal gjøre for å stanse disse voldelige elementene. Denne demonstrasjonen har så stor støtte i befolkningen at de sitter på enorm makt. Det er et våpen i seg selv og bør utnyttes.

Løsningen er å Identifisere hvem som STARTER med hærverk og vold. Det gjelder også om de som starter volden er på den voldelige » høyresiden» PRESISERER SAMTIDIG AT JEG TAR AVSTAND FRA NAZISME OG NYNAZISME. 

Så uavhengig av side:

Film dem og legg ut navnet offentlig. Riv av dem maska og film. Skrem dem fra å gjøre det. Innfør grupper som skal ta seg av de voldelige elementene. De vil være langt færre enn de gule vestene så dette er fult mulig å ta ved roten. Vi trenger offentlig gapestokk for voldelige psykopater. Spesielt når de kan være en trigger for myndighetene å » gripe inn» mot det som er og skal være en fredelig tilnærming for å vise sin motstand.

I Norge er det enda ikke noen tegn til store folkemengder med gul vest. Det kan være en fordel for da kan man høste erfaringer fra Frankrike. Vi vet jo at SIAN har blitt angrepet av denne typen berme som fremprovoserer konfrontasjoner. Alliansen ble vel også angrepet, men dette var vel en enslig svale. Det er absolutt grunner for å være på vakt mot de voldelige gruppene om vi får opp en stor demonstrasjon på Eidsvolds plass eller hvor det måtte komme. De Gule vestene vokser i hele EUROPA og en videre eskalering i Frankrike vil garantert kunne føre til at folk våkner.

Vi vet at Norsk politi bruker vold mot mennesker som angriper marxismen. Oppførselen til POLIADVOKATEN I ALVHEIM SKANDALEN og Bergens politiet generelt tyder på at det er elementer på ytterste venstreside. Vi bygger opp til en større sak om dette, men inntil videre får du nøye deg med å se inn i en tidslinje av saker som setter Alvheim skandalen i et historisk lys.

Dette er MENINGER : Vidar Gustad Skribent Alternativ Media.