Jenter bruker hijab for å skjule at de ikke er muslimer.

Da er det skjedd dette jeg har ventet på en liten stund. «Ikke-muslimer» har blitt dhimmier på verst tenkelige vis. De har virkelig underkastet seg når de anbefaler døtre å kle seg i hijab for å få gå i fred for «muslimske» (muhammedanske) gutter og menn.

Som tidligere skrevet i infowars ble en skolejente i Tyskland mobbet og plaget av muslimer fordi hun var blond, kristen og fordi hun ikke hadde hijab på hodet, i følge hennes mor. Rektoren på en skole i Frankfurt sa til moren at hun burde ta på datteren en hijab og at hun ikke trengte å fortelle de andre elevene at hun var tysk.

Doktor Marcus Franz forteller at ikke-muslimske jenter i Østerrike har begynt å gå med hijab for å unngå å bli trakassert av muslimske gutter i gatene. Det er bare å spørre mødre, barn og unge jenter i gatene i Wien om dette er fakta eller ikke. De vil bekrefte at ikke-muslimer nå ofte bruker hijab, sånn er det blitt, lik det eller ikke. Jenter og kvinner er blitt redde i dagens samfunn i flere og flere land.

Personlig har jeg ventet på dette. Fortsatt sier enkelte til meg at » det vil gå seg til , muslimer vil innrette seg vår kultur og alt vil bli så bra så». Jeg blir like frustrert og oppgitt hver eneste gang noen kommer med fraser som dette. Hadde jeg ikke vært såpass oppdratt som jeg er, hadde jeg nok dratt en kunde etter håret og kastet henne ut av salongen for noen uker siden. Denne damen er over 80 år, så jeg bad henne fint om å endre samtaleemne, noe hun ikke forstod vitsen med, for hun ville diskutere! Jeg sa at jeg blir så sint at jeg er redd jeg skal begynne å gråte, og at jeg VIL IKKE snakke mer om dette! Hun forstod fortsatt ikke, og da hun startet å snakke dritt om Donald Trump så nesten skrek jeg: » NÅ ER DET NOK «.

Da startet hun å snakke om været, et annet tema jeg ikke er så veldig glad i, men der og da var den samtalen virkelig kjærkommen, kan jeg trygt si. Det rare er at jeg vet at hvert eneste besøk starter og ender alltid på samme måte, så det er nesten som at det er litt komisk, om jeg blir aldri så sint, hver gang. Tydeligvis er dette noe den eldre damen liker i det minste, ellers hadde hun vel latt være å ta opp temaet vil jeg tro….gang på gang. Nå må jeg jo flire litt her jeg sitter og skriver da, like sta som meg den damen der, men helt på en annen kanal enn meg. Hadde vi bare kunnet flire like godt over fremtidsutsiktene til etterkommerne våre, det kan vi dessverre ikke, for den fremtiden, den ser ikke mye lys ut, samme hva denne eldre damen påstår.

Er det noen som skal integreres i samfunnet er det de etniske som skal integrere seg inn i «flerkulturen» som det så fint heter. Denne «flerkulteren » er i ferd med å rasere landenes egne opprinnelige kulturer, og det i en rekordfart så stor at de av oss som er bittelitt oppdaterte, nesten ikke tror det som skjer rett foran nesen på oss. Det er virkelig skremmende og trist å se at våre etterkommere snart bare kan sitte med lengsel i øynene når vi forteller hvor fritt og godt vi hadde det i Vesten på 80 -90 tallet.

«Kjemp for alt hva du har kjært»

Kilde: Infowars