Etniske svensker på full fart med å byttes ut – hver fjerde elev med innvandrerbakgrunn.

Det går så det suser for globalistene og deres kraftanstrengelser for å bytte ut det svenske folket med det de samme globalistene ynder å omtale som mer fargerike og eksotiske folkegrupper. Ifølge SVT er nå en av fire elever i den svenske skolen barn med utenlandsk bakgrunn.

I flere og flere skoler finnes det eksempler hvor hele 90 prosent av elevene har innvandrerbakgrunn. Det vil si at hverdagen for de etnisk svenske elevene på disse skolene er et liv som en bitteliten minoritet i eget land. Altså, helt i tråd med den globalistiske drømmen.

 

Men SVT ser ikke ut til å trekke en minste bekymret mine av den grunn. Det virker mer som om at den statstøttede kanalen er mer bekymret over at andelen elever med innvandrerbakgrunn ikke er jevnt fordelt over hele landet. De sier at andelen strekker seg omtrent fra 5 prosent til 90 prosent på landsbasis, og ordlegger seg indirekte på en måte som indikerer at det er grunn til å bekymre seg over at prosentandelen ikke er mer lik over hele landet.

At skoler i innvandringstette områder er preget av en større andel elever med innvandringsbakgrunn, er selvfølgelig naturlig. Men kommunene gjør likevel det de kan for å fordele dette over alle skoler. Dette gjøres med å bevisst slegge ned små bydelskoler og samle elevene i større og mer sentrale skoler. Dette skal visstnok være løsningen på de ulike prestasjonsnivåene mellom etnisk svenske elever og de med innvandringsbakgrunn.

SVT ser med andre ord på det som et problem at mange svenske skoler ikke er blandet nok.