Høyrepopulisme/nasjonalisme har nå like stor oppslutning som sosialdemokrati i Europa.

Mens eliten tviholder og bruker milliarder på globalistisk propaganda, har nå det europeiske folket fått nok og strømmer til nasjonalistiske og såkalt høyrepopulistiske partier.

Ikke rart den politiske og journalistiske eliten har panikk, da alternative medier med ekstremt lave budsjetter har blitt sentrale aktører som er i ferd med å bidra til å knuse deres globalistiske fantasier om et multikulturelt Europa.

Om denne trenden fortsetter, og det er det all grunn til å tro, kan begynnelsen på slutten være et faktum etter vårens EU-valg, hvor det forventes å strømme inn horder av anti-globalistiske representanter fra hele Europa inn i EU-parlamentet.

Ifølge den sosialist-liberale tenketanken Timbro`s new populist index, ligger det an til at mer en en av fire europeiske velgere vil tilslutte seg nasjonsvennlige partier, noe som tilsvarer det samme antall som forventes å stemme på sosialdemokratiske partier.

De høyrepopulistiske og nasjonalistiske partiene er nå dobbelt så store som de liberale, og altså like store som de sosialdemokratiske. Andreas Johansson fra Timbro karakteriserer dette som et historisk skifte.

71 millioner, noe som tilsvarer hele 26,8 prosent av Europas 264 millioner med stemmerett, stemte i nasjonalistisk retning i de siste valgene i deres hjemland. I tillegg er det verdt å merke seg at på Balkan er også de sosialdemokratiske partiene veldig nasjonalistiske i forhold til resten av Europa.

Det er nå absolutt ingen tvil om at Europa er i ferd med å våkne – og det til gangs.