Østerrike stopper all asylinnvandring – umiddelbart!

Fra og med månedskiftet strammer den folkekjære østerrikske regjeringen grepet ytterligere og foretar endringer som i prinsippet stopper muligheten for å søke asyl landet.

Østerrikes innenriksminister Herbert Kickl uttalte på en pressekonferanse mandag at «Det kommer i Østerrike fra og med 1. mars, ikke lenger til å finnes noen mottaksentre for migranter, kun sentre for tilbakevandring».

Kickl gjorde det klart og tydelig at formålet er at i prinsippet skal ingen kunne søke asyl i Østerrike.

Samtidig som dette er oppmuntrende og motiverende nyheter, er det desto mer frustrerende å observere at våre egne tafatte og karrierebaserte politikere fremdeles står grodd fast i sine floskler og vrangforestillinger om at «verden har blitt mindre» og «det er umulig å stoppe migrasjonen».

Les også: Høyrepopulisme/nasjonalisme har nå like stor oppslutning som sosialdemokrati i Europa.

Det finnes ingen teknisk årsak til at Norge ikke kan gjøre det samme. Og for å være realistisk vil på sikt det at våre etablerte politikere selv vender om og tar fornuften fatt, være nødvendig for dem – om de ønsker å klamre seg til makten. Dette fordi det nå er satt i gang en raskt økende og diger bølge av nasjonalisme og anti-globalisme over hele Europa. Valget for dem bør være enkel: Skift kurs, lytt på folket eller bli byttet ut – fordi folket selv har ingen planer om å bli byttet ut.

Vi har denne nødvendige manøveren i Østerrike, Salvini Matteos heltemodige innsats i Italia – hvor han har greid det våre globalistiske politikere påstår ikke er mulig – å snu migrasjon til deportasjon. Og nylig kunne vi lese at Spanjolene møter globalistenes masseinnvandring med gigantisk oppslutning rundt nasjonalisme.
Det veldig nye og nasjonalistiske spanske partiet Vox har eksplodert på få måneder, fra 2 prosent i sommer, til hele 11,2 prosent litt over ett halvår etterpå.

Løpet er ikke kjørt – det er så absolutt håp for Europa.