Sverige: Journalist utestengt fra Facebook etter å ha sagt at «vi bør akseptere andres meninger, selv om vi er uenige».

Mange har i den senere tid observert at graden av økende sensur har begynt å akselerere betydelig. Vi kan nå nærmest uke for uke se at globalistenes iver etter å sensurere folk meninger som ikke er i takt med elitens ønsker, virkelig begynner å dra seg til. Mange begynner å lure på om at ulike konspirasjonsteorier ikke er så latterlige som tidligere antatt, og at vi går med stormskritt mot et globalistisk diktatur.

Den siste som nå har fått smake den uberegnelige og uforutsigbare globalistiske sensur-pisken, er den uavhengige journalisten Katerina Janouch. Katerina har en egen nettside som heter «Katerina Magasin».

Madeleine Rönnqvist, som er en av skribentene hos Katarina Magasin, skrev en artikkel «Tommy Robinsons «sak» er vår».

Da Katerina delte artikkelen på Facebook, skrev hun: «Å forsvare friheten til å ytre seg når du er enig er enkelt, Men om vi skal ha nevneverdig ytringsfrihet, må den også forsvares når den (ytringen) utfordrer og alle ikke er enige». Hun påpekte også at «neste gang kan det være din tur».

Dette ble altså for sterkt for Facebook, som valgte å utestenge henne på som reaksjon på nevnte ytring.

Katerina kommenterer utestengelsen slik: «Sju dager utestengelse var resultatet av at jeg på Facebook publiserte artikkelen om helten av ytringsfrihet – Tommy Robinson».

«Artikkelen ble publisert den 10. mars, men jeg ble utestengt nå – tolv dager senere», sier hun. Hun legger til, «kanskje en sensur komite ble nødvendig å bruke for å konstantere at innholdet var så krenkende at det stred med Facebooks reglement?».

«Innholdet er overhodet ikke i noen truende form, og det ble likevel understreket at om jeg publiserer lignende innlegg igjen, kan jeg bli ytterligere utestengt». forteller Katerina.

Det er meget ironisk at Madeleines artikkel handler nettopp om ytringsfrihet, og at alle ytringer, også de man er uenige med, bør tolereres uten at den som ytrer seg skal bli straffet, truet eller sensurert av den grunn.

«Tommy Robinsons sak er vår sak», var overskriften på artikkelen. – Og vet du hva, raskere enn hva jeg trodde ble Tommy Robinsons sak min sak, sier hun.

Kanskje ville det vært mer ryddig av sensur-kåte Facebook om de fulgte Katerinas delvis sarkastiske, men aktuelle forslag? – «Hvilke mennesker skal vi få skrive om på Facebook? Kanskje skulle den mektige medie-plattformen lage en liste over hvilke individer vi ikke har lov til å snakke om?»

Katerina mener dette er et klart og tydelig bevis på at ytringsfriheten er under kraftig angrep. Hva mener du? Benytt vårt kommentarfelt, og del gjerne saken videre.

Author: Ronny Rønning

Tradi-journalist for Alternativ Media

3 thoughts on “Sverige: Journalist utestengt fra Facebook etter å ha sagt at «vi bør akseptere andres meninger, selv om vi er uenige».

  1. Ja, det er vel veien det går – en globalistisk autoritært styre – hvor FB er en av spillerne. Når Norge ble okkupert i 1940-45 – så kunne man ikke si høyt hva man mente – man sa det privat – sammen folk man stolte på. Og dette ligner på en okkupasjon – hvor folk må si det hjemme – ikke «høyt»!

    Nå ser det ut som Stor-Tyskland igjen er på banen – ettersom de nå er den dominerende makten i EU – og de går fremst i å underkuve det som ikke er politisk korrekt. Merkels ønske om å fremme Islam – hate nasjonalstaten – og elske innvandring spesielt fra muslimske land – hvor deres religion vil ødelegge demokratiet – er urovekkende. Det var også det Robinsson avslørte – Englands dobbeltmoral mot muslimer – og deres forakt for egen etnisitet.

    Jeg har selv bodd i Uppsala i 3 år – i Gottsunda – hvor det bor rundt 20.000 folk – da var det mest innvandrere. Det var urolig når jeg bodde der i 1998-2001 – men noen år senere – så begynte de å kaste stein på bussen jeg brukte å kjøre – og vinduene ble knust. Da jeg besøkte byen rundt 2010 – gikk ikke bussen lengre opp – og man måtte gå flere kilometer for å komme til bussen. Dette kaller Sverige (og Norge og EU) berikelse – for hvem da?

  2. Uff. Jeg mangler ord. Redselen for å stenges ute er stor. Vi er mange som er blitt avhengig av FB. Men vi har munnbind når det gjelder globalisering.

Comments are closed.