Sverige: Journalist utestengt fra Facebook etter å ha sagt at «vi bør akseptere andres meninger, selv om vi er uenige».

Mange har i den senere tid observert at graden av økende sensur har begynt å akselerere betydelig. Vi kan nå nærmest uke for uke se at globalistenes iver etter å sensurere folk meninger som ikke er i takt med elitens ønsker, virkelig begynner å dra seg til. Mange begynner å lure på om at ulike konspirasjonsteorier ikke er så latterlige som tidligere antatt, og at vi går med stormskritt mot et globalistisk diktatur.

Den siste som nå har fått smake den uberegnelige og uforutsigbare globalistiske sensur-pisken, er den uavhengige journalisten Katerina Janouch. Katerina har en egen nettside som heter «Katerina Magasin».

Madeleine Rönnqvist, som er en av skribentene hos Katarina Magasin, skrev en artikkel «Tommy Robinsons «sak» er vår».

Da Katerina delte artikkelen på Facebook, skrev hun: «Å forsvare friheten til å ytre seg når du er enig er enkelt, Men om vi skal ha nevneverdig ytringsfrihet, må den også forsvares når den (ytringen) utfordrer og alle ikke er enige». Hun påpekte også at «neste gang kan det være din tur».

Dette ble altså for sterkt for Facebook, som valgte å utestenge henne på som reaksjon på nevnte ytring.

Katerina kommenterer utestengelsen slik: «Sju dager utestengelse var resultatet av at jeg på Facebook publiserte artikkelen om helten av ytringsfrihet – Tommy Robinson».

«Artikkelen ble publisert den 10. mars, men jeg ble utestengt nå – tolv dager senere», sier hun. Hun legger til, «kanskje en sensur komite ble nødvendig å bruke for å konstantere at innholdet var så krenkende at det stred med Facebooks reglement?».

«Innholdet er overhodet ikke i noen truende form, og det ble likevel understreket at om jeg publiserer lignende innlegg igjen, kan jeg bli ytterligere utestengt». forteller Katerina.

Det er meget ironisk at Madeleines artikkel handler nettopp om ytringsfrihet, og at alle ytringer, også de man er uenige med, bør tolereres uten at den som ytrer seg skal bli straffet, truet eller sensurert av den grunn.

«Tommy Robinsons sak er vår sak», var overskriften på artikkelen. – Og vet du hva, raskere enn hva jeg trodde ble Tommy Robinsons sak min sak, sier hun.

Kanskje ville det vært mer ryddig av sensur-kåte Facebook om de fulgte Katerinas delvis sarkastiske, men aktuelle forslag? – «Hvilke mennesker skal vi få skrive om på Facebook? Kanskje skulle den mektige medie-plattformen lage en liste over hvilke individer vi ikke har lov til å snakke om?»

Katerina mener dette er et klart og tydelig bevis på at ytringsfriheten er under kraftig angrep. Hva mener du? Benytt vårt kommentarfelt, og del gjerne saken videre.