Salvini: «Tyrkia har ingenting med Europa å gjøre, og blir aldri medlem av EU på vår vakt».

Italias utrolig populære innenriksminister og leder for partiet Lega, Matteo Salvini, erklærte i et møte med andre nasjonalistiske og såkalt høyreorienterte europeiske partier i Milan, at Tyrkias søknad om EU-medlemskap må definitivt avvises.

På en pressekonferanse for møtet som ble kalt «Towards a common sence Europe, Peoples rise up», sa gjorde Salvini det klart at «Tyrkia er ikke i Europa, og kommer aldri til å bli det».

Salvini sa at det de driver med nå er å utvide den EU-skeptiske familien, og at de jobber for en ny europeisk drøm. «Nå for tiden opplever mange europeere et mareritt, og ikke en drøm».

Blant de andre deltagerne på konferansen Towards a common sense Europe, Peoples rise up var Alternative für Deutchland, det danske Folkepartiet og Finnenes parti.

Frihetspartiet fra Østerrike og franske National Rally har bekreftet at de også ønsker å bli en del av denne nye grupperingen.

«Vi sikter på å vinne EUs parlamentvalg og forandre Europa. Vi jobber for framtiden for våre barn», sa Salvini og la til «EU gir mening om det anerkjenner europeisk identitet og kultur, fremfor marerittet om det (EU) bare fokuserer på handel og finans».

Han avviste globalistiske politikeres og medias sverting av patriotiske partier, som ønsker å bevare sin kultur, som «farlige ekstremister». Han forklarte reporterne på pressekonferansen at «Det er ikke fortiden som er faren, da hverken fascisme eller kommunisme vil gjenoppstå».

«Islamsk ekstremisme er det som er faren nå», sa han før han erklærte at «Tyrkia vil aldri entre Europa under vår vakt. Aldri!».

«EU velger å forfølge Ungarn og Polen med sanksjoner, mens de gir milliarder av euro til Tyrkia. Veien til Tyrkias EU-medlemskap burde ikke vært utsatt, men definitivt avbrutt», og la til at «det majoritet-muslimske landet har ingenting med Europa å gjøre».

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.

Du finner Alternativ Media nå også på Gab. Opprett profil og følg oss der:

https://gab.com/AlternativMedia