NRK Satiriks profiler går inn i partiet Alliansen som politikere.

Ifølge Partileder for Alliansen, Hans Jørgen Lysglimt Johansen, går nå NRK profilene Markus Gaupås og Sturle Vik Pedersen inn i Alliansen som politikere.

Dette skrev Lysglimt i dag formiddag i Alliansens Felleschat:

SISTE: NRK profilene Markus Gaupås og Sturle Vik Pedersen går inn som Alliansen politikere! Markus og Sturle forteller til NRK Ukeslutt P2 at de begge har takket ja til invitasjonen om å stå som listekandidater for Alliansen til høstens kommunestyrevalg for Oslo kommune. Dette er en ære sier de folkekjære NRK profilene til NRK. Men, både Markus og Sturle gjør det samtidig klart at de mener Alliansen har et lederproblem og at Lysglimt derfor må gå. «Lysglimt må gå» det går vi til valg på sier de samtidig, «Lysglimt må gå». Lysglimt svarer slik; «Fra å være en festlig aprilspøk er disse listene nå plutselig blitt ramme alvor. NRK på innsiden i Alliansen? Det er som å sove med fienden. Markus og Sturle er som absolutt alle i hele Norge hjertelig velkommen inn i Alliansen, men det er kun Lysglimt som er i stand til å ta fatt den nasjonale oppgaven. Norge først!», sier den populære partileder for det raskt voksende partiet Alliansen Hans Jørgen Lysglimt Johansen.