Den greske grensen brenner

De såkalte immigrantene som Tyrkiske myndigheter har busset opp til den greske grensen har nå startet flere branner langs den greske grensen som nå stadig mer ligner en krigssone da greske myndigheter etter press fra sin befolkning nå har stengt grensen, og har sagt landet ikke kan ta imot flere immigranter.

Tyrkia startet denne «krisen» ved å gå ut og informere alle som måtte ønske og ta seg til Europa gjennom Tyrkia at de nå vil ha fritt leide frem til den greske grensen ettersom Europeiske myndigheter har nektet å bistå Tyrkia og Erdogan i dems krigføring mot Kurderne i Syria og de Syriske regjeringsstyrkene.

Tyrkia benytter med andre ord disse såkalte immigrantene som i mange tilfeller har vist seg å være tidligere IS krigere som pressmiddel mot Europeiske myndigheter, og som del av en islamsk fortropp for en kommende islamsk invasjon av Europa.

Den greske statsministeren Mitsotakis har til og med flere ganger den siste tiden vært ute og anklaget Tyrkerne for å bistå de såkalte immigrantene både på land og til vanns med å ta seg opp til, og over grensen, og har derfor lovet det greske folket at «Europa ikke vil la seg bli utpresset på denne måten av Tyrkiske myndigheter».

Mens politikerne i EU og Tyrkia nå offentlig krangler så busta fyker, og beskyldningene fra begge sider hagler ser man en internasjonal presse som forsøker å tegne et bilde av stakkarslige immigranter som er havarert på grensen mellom de to landene.

Problemet med den politisk korrekte pressens beskrivelse av situasjonen ikke sammenfaller godt med bildene av steinkastende unge menn i sin beste alder som setter fyr på alt som kan brenne rundt seg, og som gjentatte ganger på ulovlig vis forsøker å ta seg over den greske grensen ved hjelp av vold!