Fortjener etnisk norske kvinner privilegiene norske menn har gitt dem?

Mandatory Credit: Photo by Stewart Cook/REX/Shutterstock (9637472bd) Handmaids 'The Handmaid's Tale' TV show premiere, Arrivals, Los Angeles, USA - 19 Apr 2018

I går 8. mars var kvinnedagen og et par hovedsakelig feminister, sosialister, kommunister og overpriviligerte etnisk norske kvinner var ute i landets gater og demonstrerte MOT mangelen på såkalt likestilling her i landet.

Dette til tros for at etnisk norske menn er de mest liberale mennene i verden og de nordiske landene har det mest likestilte lovverket som finnes hvor kvinner faktisk ifølge loven kan og blir prioritert fremfor menn ved hjelp av såkalt lovlig omvendt diskriminering.

Hva har så denne ekstreme likestillingen ført med seg, og hvorfor viser det seg når man tar spørreundersøkelser at de fleste feminister også ønsker seg en mann som inntar en tradisjonell mannsrolle når de snakker om sitt eget privatliv?

I den underliggende podkasten gir Ekstremisten sin mening rundt disse spørsmålene, og han sier hva han mener om den oppvoksende overpriviligerte etnisk norske kvinnelige befolkningen.